Barion Pixel Szem nem marad szárazon! Megdöbbentő, hogyan tisztelegnek az Eufória rajongói Angus Cloud színész előtt, aki 25 évesen meghalt – Coloré

Szem nem marad szárazon! Megdöbbentő, hogyan tisztelegnek az Eufória rajongói Angus Cloud színész előtt, aki 25 évesen meghalt

2023. 08. 02.

Angus Cloud a népszerű HBO Max-on futó sorozatban a drogdíler, Fezco O’Neill szerepét játszotta.

Angus Cloud mindössze 25 éves volt, amikor 2023. július 31-én holtan találták a család oaklandi otthonában. A fiatal színész azért érkezett haza, mert nem sokkal korábban hunyt el édesapja, akit Írországban temettek el. Angus családja közelében küzdött a gyásszal, de úgy tűnik, korábbi mentális nehézségei és apja elvesztése már túl sok volt neki. A közeli források szerint Cloudnak súlyos öngyilkossági gondolatai voltak korábban is.

Angus Cloud
Forrás: Dimitrios Kambouris/Getty Images

A gyászhírt családja közölte a közösségi médiában, de nem tértek ki a halál okára.

Nehéz szívvel kellett ma búcsút vennünk egy hihetetlen embertől. Művész, barát, testvér és gyermek, Angus mindannyiunknak sok szempontból különleges volt.

A család hozzátette, hogy most már legalább együtt lehet édesapjával, akit annyira imádott, és aki a legjobb barátja is volt.

A közösségi médiában – ahogy ilyenkor lenni szokott – özönleni kezdtek a megemlékező posztok, sok színésztársa írt ki valami személyeset, és helyeztek el közös fotót, köztük Zendaya, és a Fez öccsét alakító Javon Walton is.

Angus Cloud
Forrás: HBO Max

De nemcsak ők, hanem a rajongók is megosztották kedvenc pillanataikat a Twitteren Fez-ről, így emlékezve Angus Cloudra. Egy jelenetben, Fez és Rue (Zendaya) azon nevetgéltek, hogy szakállt rajzoltak az öcsi, Hamutál arcára (Javon Walton), majd azzal viccelődtek, hogy tűz van, és el kell hagyni az otthonukat.

Egy rajongó ezt írta:

Mindig ez volt a kedvenc Eufória jelenetem Fezzel. Azok a nevetések Angustól származtak. #RIPAngusCloud. Egy másik kedvenc rajongói jelenet Fez és Lexi Howard között zajlott (Maude Apatow), amint egy varázslatos jelenetben énekelte a srác a Stand By Me-t, miközben kapcsolatuk kivirágzott.

Volt, aki azt elevenítette fel a Twitteren, mennyire is rétegelt volt Fez karaktere, és a Zendaya által alakított Rue sokkal inkább volt neki barát és családtag, mintsem anyagi forrás. Ezért sem adott el neki egy idő után drogot.

Többen megosztották a Hamutál halálának pillanatairól készült videót:

A tévétörténet egyik legdrámaibb jelenete.

Egy rajongó ezt írta:

Angus Cloud, nem hiszem el, hogy ez megtörténik, soha nem fogunk elfelejteni, köszönöm neked Fez szerepét az Eufóriában, hogy a legjobb jeleneteket adta nekünk.

Angus közeli barátja, a fotós Josh Kennedy szomorúan nyilatkozta, hogy a halála előtti napokban még találkoztak, egy rendezvényre is elment, beszélgettek az édesapja haláláról. Szomorúnak tűnt, de annyira nem volt zaklatott vagy elveszett, hogy végül ez történjen.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: HBO Max