Barion Pixel Angelina Jolie hajkatasztrófát szenvedett a római filmbemutatón – Coloré

Angelina Jolie hajkatasztrófát szenvedett a római filmbemutatón

2021. 10. 26.

Az Örökkévalók 2021-es Marvel-film egyik olaszországi vörös szőnyeges bemutatóján történt az eset.

A november 5-én bemutatkozó filmben az Örökkévalók egy halhatatlan idegen faj, akik az emberiséget védelmezték az idők folyamán.

Mondadori Lifestyle Collection October 25, 2021
Forrás: Northfoto

Több ezer éves rejtekhelyükről kell újra előbújniuk, hogy megvédjék a Földet a gonosz erőktől, a Deviánsoktól. A Chloe Zhao által rendezett filmben Angelina az egyik isteni lény, a többi karaktert pedig Richard Madden, Kit Harington, Gemma Chan, Kumal Nanjiani és Salma Hayek kelti életre.

Angelina lányaival érkezett a 16. Római Filmfesztiválra, és amikor végiglépkedett a vörös szőnyegen, mindenki szája tátva maradt. De sajnos nem elsősorban a gyönyörű ezüst Versace estélyi látványától, hanem a kritikán aluli hajhosszabbításától. Angelina póthaja élesen elvált eredeti tincseitől, nevetségesen nézett ki, úgy mintha csak a vállára dobtak volna egy parókát. A sztár ennek ellenére magabiztosan mosolygott, bár nehéz elképzelni, hogy ne vette volna észre a végeredményt.

A rajongók kommentek hadával fejezték ki nemtetszésüket és volt aki egyenesen azt írta, “Ki kellene rúgni azt a hajstylistot, aki ilyet csinál!”.

A többi hozzászólás is elég beszédes volt.

“Aki ezt csinálta, az vagy nem ért hozzá, vagy részeg volt!”

“Ki szennyezte be Ms Jolie-t ezzel a hajhosszabbítással?”

“Aki Angie hajhosszabbítását csinálta, az biztosan Anistonnak dolgozik.”

Forrás: justjared.com