Barion Pixel Harmadszorra is Demóna bőrébe bújik Angelina Jolie – íme a részletek – Coloré

Harmadszorra is Demóna bőrébe bújik Angelina Jolie – íme a részletek

2023. 12. 06.

A Disney nagy népszerűségnek örvendő gonosz karakterét annak ellenére vállalta el újra Angelina Jolie, hogy vissza akar vonulni a filmezéstől.

Angelina Jolie visszatér négy évvel az előző rész, a Demóna: a sötétség úrnője után, és életre kelti a címszereplőt – jelentette be a Wall Street Journal magazin oldalán.

Azt egyelőre nem tudni, kik lesznek mellette a további főszereplők. A korábbi Maleficent-filmekben Elle Fanning, mint Demóna mostohalánya, illetve Michelle Pfeiffer, mint Harris Dickinson szerepelt.

Angelina Jolie, Demóna
Forrás: Disney+

A gonosz tündér, Demóna az 1959-es Csipkerózsika című klasszikus animációban tűnik fel, Angelina Jolie pedig a 2014-es élőszereplős filmben alakította őt először. Ez akkora sikert hozott, hogy világszerte 758 millió dollár bevétel folyt be, és újabb sikeres karakterrel bővítette a Disney sötét tündérmese világát.

Alig öt évvel később Brad Pitt egykori felesége ismét eljátszotta a gonoszkodó úrnőt, még mindig nagy fekete szarvakkal, tündérekkel harcolva, és igyekezett rendezni ellentmondásos anyai érzelmeit az édes Aurora hercegnő (Elle Fanning) iránt. A második rész is komoly bevételt jelentett a Disney-nek, világviszonylatban 492 millió dollárt.

Angelina Jolie
Forrás: Disney+

A friss interjúban Jolie arra is utalt, hogy végleg abba akarná hagyni a színészkedést és jó ideig gyógyulásra volt szüksége a magánéleti történések miatt, vissza kellett találnia önmagához, de ez még ma is tart. Ebben segített neki különleges divatvonala, az Atelier Jolie. A világsztár szeretne felhagyni, vagy legalábbis visszavenni a nyüzsgő és káros Los Angeles-i életéből és több időt tölteni Kambodzsában, ahol karitatív munkákat végez.

A sztár arról is őszintén kitárulkozik a beszélgetésben, hogy ha ma kerülne be Hollywoodba, már biztosan nem lenne színésznő. Sekélyesnek és negatívnak találja a mostani helyzetet, elvesztette hitelét számára, bár lévén, hogy híres szülők gyermekeként nőtt fel, sosem volt hasra esve az álomgyártól. Ezért sem akar most már túl sok projektben részt vállalni. Marad a rendezésnél, ahol kiélheti szabadságát, illetve utazgat és segít a világban, mert annak látja értékét és értelmét.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Northfoto