Barion Pixel Angelina Jolie 15 éves lánya tisztára a világsztár hasonmása – Coloré

Angelina Jolie 15 éves lánya tisztára a világsztár hasonmása

2024. 05. 08.

A 48 éves Angelina Jolie és Vivienne lánya kedélyesen sétálgattak Manhattanben a napsütésben, amikor a fotók készültek.

Angelina Joli és lánya, a 15 éves Vivienne olyan egymás mellett, mint Ard Gelinck képei, aki elkészíti a sztárok jelenlegi és múltbéli fotóját egy kópira. Kiköpött mása anyukájának a tinédzser lány!

A Demóna sztárja kiélvezi a tavaszi jó időt lányával, miközben New Yorkban sétálgatnak és mindketten igazán stílusosak. Angelina talpig feketében, kabátban, alatta csipkés blúzban, bő nadrágban és bőr cipőben rótta az utcát, míg lánya lezser szürke pulcsi farmer nadrág kombóban, tornacipővel. Mindkettejük ekzében szatyrok, arcukon pedig mosoly, valószínűleg jól sikerült az anya-lánya shopping.

Az Oscar-díjas színésznő napszemüveget viselt, lánya arca viszont tökéletesen látszott, hosszú haja lazán kiengedve, a serdülő elképesztően hasonlít édesanyja fiatalkori önmagára. A hét elején Angelina és Vivienne is részt vett a The Outsiders című musical nyitóestjén, a produkcióban ráadásul együtt dolgoznak, noha mindketten a háttérben, nem a színpadon. Vivienne tehát nemcsak szépségét, hanem művészi hajlamát is örökölte a híres mamájától.

A mosolygós történet ellenére a háttérben még mindig vannak nehézségek a családban, továbbra sem tisztázódott Angelina Brad Pitt ellen felhozott keresete. 2016 óta megy a huzavona, Pitt állítólag verbálisan és fizikálisan is bántalmazó volt, terápián pedig nem volt hajlandó részt venni az exfeleség szerint.

A legújabb botrány a családi borászat miatt robbant ki: a színésznő jogi képviselete igyekszik nyilvánosságra hozni azt a kommunikációt, amely bizonyítja, hogy Brad nem engedte volt feleségének eladni a Chateau Miraval francia borászatuk egy részét, hacsak nem ír alá egy titoktartási megállapodást, ami elhallgattatja az abuzálási perben.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Michael Loccisano/Getty Images