Barion Pixel Angelina Jolie-nak semmi társasági élete – gyermekei a legjobb barátai – Coloré

Angelina Jolie-nak semmi társasági élete – gyermekei a legjobb barátai

2023. 12. 17.

A hatgyermekes világsztár anyuka, Angelina Jolie utódait, Maddoxot, Paxot, Zaharát, Shiloh-t, Knoxot és Vivienne-t tekinti legjobb szövetségeseinek.

Angelina Jolie a The Wall Street Journal magazin online felületén adott friss interjújában számol be arról, miként tölti mindennapjait. Igyekszik távol maradni Hollywoodtól, a Los Angeles-i forgatagtól, a filmes szakmától, és inkább karitatív munkáira összpontosít, köztük a ruházati márkájára, ami szintén nem egy szokványos celeb kezdeményezés. Nem igényli a többi híresség társaságát, sőt, leginkább gyerekeire támaszkodik, akik időközben jól megnőttek.

Angelina Jolie
Forrás: Axelle/Getty Images

Ők a hozzám legközelebb álló emberek, ők a valódi életem, és ők a közeli barátaim is. Hét nagyon különböző ember vagyunk, ami ugyanakkor az erősségünk, mert összetartunk.

– mesélte a színész-rendező, aki ezután azt mondta, a további barátai többnyire menekültek.

A hozzám közel álló hat ember közül négy olyan nő, akik háborús és konfliktusos helyzetből jönnek. Oka van annak, hogy azok az emberek, akik nehézségeken mentek keresztül, sokkal őszintébbek és sokkal szorosabb kapcsolatban állnak egymással, én pedig nyugodtabb vagyok a társaságukban. Miért szeretem olyan emberekkel tölteni az időm, akik túléltek és menekültek? Talán mert annyi mindennel szembesültek az életben, hogy az nemcsak erőt ad és sugároz, hanem az emberiséget is előmozdítja másokban.

A cikkben Angelina Jolie egy eddig zárt ajtót is megnyit, beszél a válása körüli időszakról. Annyira stresszes és megterhelő volt számára, miközben nemcsak különváltak Brad Pittel, de a Demóna folytatásán is dolgozott, hogy Bell-féle bénulást kapott. Ez tulajdonképpen az arcideg zsába, amikor különböző területek az fejen, a mimikai ráncok lebénulnak.

Hosszú út volt a felépülés lelkileg amiben az anyaság jelentette az elsődleges kapaszkodót és a másokon való segítés. De nem véletlenül, ma már erős határokat húz, hogy mennyit filmezik, dolgozik és mi mással tölti inkább az időt.

Forrás: Instlye
Borítókép forrása: Northfoto