Barion Pixel András herceg és Sarah Ferguson újra összeházasodhatnak – Pletykák szerint Fülöp herceg okozta a válásukat – Coloré

András herceg és Sarah Ferguson újra összeházasodhatnak – Pletykák szerint Fülöp herceg okozta a válásukat

2024. 01. 03.

Hírek szerint András herceg és Sarah Ferguson újra összeházasodik, és az is kiderült, hogy talán a Palota nyomására történt a válásuk!

Sarah Ferguson neve sokszor szerepelt az utóbbi időben a címlapokon, s ismét új hírek érkeztek róla, miszerint vélhetően azt tervezik András herceggel, hogy ismét összeházasodnak. Egyszer már ugyanis házasok voltak, ám válásukat rejtély övezte. Sarah édesapja, Ronald Ferguson őrnagy a Palotát hibáztatta a válás miatt, ugyanis szerinte Fülöp herceg kényszerítette bele lányát a válásba.

Ennek oka az volt, hogy Fülöp herceg és Margit hercegnő nem kedvelték Sarah Fergusont, ezért amikor Károly és Diana elváltak, úgy gondolták, hogy kinyílt egy ajtó, így akár András herceg is elválhatna.

Most a legnagyobb akadály, maga Fülöp herceg elgördült, és mivel a felek még mindig szeretik egymást, felmerült annak gondolata, hogy újra egybekeljenek.

Sarah Ferguson és a szabad akarat

Sarah Ferguson életét meglehetősen befolyásolta a királyi család, ám Katalin mellett őt is kedvelik a britek. Ennek egyik oka az, hogy bátran kiáll saját maga és a véleménye mellett, s figyel arra, hogy jó kapcsolatot ápoljon a britekkel.

Sarah Ferguson 1986-ban ment hozzá András hercegnek, és tíz évre rá váltak el / Kép forrása: Derek Hudson / Getty Images
Sarah Ferguson 1986-ban ment hozzá András hercegnek, és tíz évre rá váltak el / Kép forrása: Derek Hudson / Getty Images

Még akár annak árán is kiáll a véleménye mellett, hogy nem feletétlenül tetszik mindenkinek, amit mond. Így volt ez akkor is, amikor Erzsébet királynő elhunyt:

Mostanában sokkal inkább fejlődöm a saját hangom megtalálásában és a puszta önmagam kinyilatkoztatásában. Azt hiszem, a királynő halála is felszabadított egy kicsit. A célom mindig is az volt, hogy nagyon lojális legyek, és fenntartsam Őfelsége értékeit. De ezt már gyermekként is így gondoltam. Sokkal inkább anyám volt számomra Erzsébet, mint a saját anyám, és így most, hogy már nincs ott, úgy érzem, talán szabadabban lehetek Sarah, mintsem a királynő “gyermeke. Úgy érzem, felszabadultam saját lelki béklyóim alól.

Talán ez a felszabadultság hozza el újra a boldog házasságot az életébe!

Forrás: Daily Mail.

Nyitókép forrása: Getty Images.