Barion Pixel Az And Just Like That… készítője, Michael Patrick King elkotyogta, mi lesz Carrie és Aidan sorsa, és pár újabb szereplőt is leleplezett – Coloré

Az And Just Like That… készítője, Michael Patrick King elkotyogta, mi lesz Carrie és Aidan sorsa, és pár újabb szereplőt is leleplezett

2023. 05. 12.

Annak ellenére, hogy igen megosztó lett a Szex és New York reboot-ja, az And Just Like That…, rajongók százezrei várják az 50-es nők újabb kalamajkáit.

Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon és Kristin Davis is visszatért az And Just Like That… sorozatában, ám a fantasztikus négyes szexikonját megtestesítő Kim Cattrall nem. Ahogy Chris Noth-ot is rövid úton kiírták, Mr. Big elhaláloztatásával. Így Carrie ismét szingli lett, ám ezúttal 20 évvel később igyekszik vagy nem igyekszik megtalálni a szerelmet. A széria tavalyi záró epizódjában előkerült Carrie másik nagy szerelme Aiden (John Corbett), aki visszatér a folytatásban. Illetve Samantha is chatelni kezdett Carry-vel, abban azonban szinte biztosak lehetünk, hogy Kim Cattrall nem fog feltűnni az új évadban.

And Just Like That...
Paramount Pictures/Getty Images

Az HBO Max-on hetek múlva visszatérnek a szereplők és Michael Patrick King elárulta, mire számíthatunk a folytatásban. Habár a Szex és New York mozifilmekben Aiden családapa volt, a showrunner szerint az And Just Like That… második évadában már szingliként tér vissza. És mivel Carrie is szingli, borítékolható, hogy ők ketten újra egymásra találnak.

Sosem tenném Carrie Bradshaw-val, hogy egy házasság és család szétrombolója legyen. Aiden egyedülállóként tér vissza, de ennél többet nem árulhatok el.

– nyilatkozta az And Just Like That… készítője.

Pár fontos mellékszereplőt is bejelentettek, köztük Candice Bergen-t, Gloria Steinem-et és Sam Smith-t. Utóbbi valószínűleg tovább erősíti azt az LMBTQ+ szálat, ami a széria fontos része lett.

And Just Like That...
James Devaney/Getty Images

Gloria Steinem pedig egy feminista ikon, aki önmagát alakítja majd a sorozatban és a készítők szerint Sam Smith sem más bőrébe bújik. Candice Bergent komikust ismerhetjük a Könyvklubból, a Csajok háborújából és a Beépített szépségben is játszott. Candice most megismétli a Szex és New Yorkos korábbi szerepét, a Vogue szerkesztőjeként, Enid Frickként.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: James Devaney/Getty Images