Barion Pixel 74 évesen találta el Ámor nyila Meryl Streepet – Humorista kollégája mellett találhatta meg a boldogságot a sztár – Coloré

74 évesen találta el Ámor nyila Meryl Streepet – Humorista kollégája mellett találhatta meg a boldogságot a sztár

2024. 04. 22.

Meryl Streep a hírek szerint sokat találkozik egy kollégájával, így könnyen lehet, hogy válása után újra nyitott a szerelemre.

A Mamma Mia! és megannyi film bájos színésznője, Meryl Streep bár hetvennégy éves, a jelek szerint nem bánja a férfiak közeledését. Miután negyvenöt éven át tartó házassága nemrégiben véget ért, nyitott szemmel járhat.

Az idei Golden Globe-gálán Martin Short mellett foglalt helyet, ami számos találgatásra ad okot, annál is inkább, mert kifejezetten meghitt fotók készültek párosukról. A képek már csak azért is árulkodóak, mert Hollywoodban hetek óta rebesgetik, hogy több van köztük munkakapcsolatnál.

Meryl Streep újra szerelmes?

A színésznőt akkor mutatták be Martin Shortnak, amikor tavaly a Gyilkos a házban című sorozat harmadik évadát forgatták. Martin Short főszerepet játszik a szériában, míg kolléganőjének ez volt az első alkalom, hogy szerepet kapott benne. Figuráik szerint is románc alakul ki közöttük, így a világ közel legromantikusabb dolga volna, ha a való életben is egymásra találnának!

Források szerint a két művész sok időt tölt együtt, és nagyon élvezik egymás társaságát, ám mivel mindketten bizalmasan kezelik a magánéletüket, nem akarnak nyilatkozni arról, hogy pontosan mi van közöttük.

Meryl Streep a hírek szerint nagyon jól érzi magát Martin Short társaságában / Kép forrása: CBS Photo Archive / Getty Images
Meryl Streep a hírek szerint nagyon jól érzi magát Martin Short társaságában / Kép forrása: CBS Photo Archive / Getty Images

Meryl Streel 1978-ban ment hozzá a férjéhez, Don Gummerhez, akivel negyvenöt év után adták be a válókeresetet. Martin Short 2010-ben veszítette el a feleségét, Nancy Domant, aki petefészekrák miatt halt meg. A harminc év házasság nem múlt el nyom nélkül, ugyanis a színész a maga módján a mai napig beszélget egykori feleségével.

Bár Martin Short képviselője azt mondta, hogy a két színész között csupán barátság alakult ki, a Gyilkos a házban sorozat rajongói nem adják fel a reményt, hogy két kedvencük a való életben is egymásra talált.

Forrás: People.

Nyitókép forrása: Getty Images