Barion Pixel Amanda Bynes mentális állapota nem javul – Ezt tudni az egykori tinisztárról – Coloré

Amanda Bynes mentális állapota nem javul – Ezt tudni az egykori tinisztárról

2023. 08. 01.

Évek óta csak rémtörténeteket hallani Amanda Bynes egészségével kapcsolatban. Bár úgy tűnt, hogy kezd jobban lenni, a jelek szerint ismét rosszabb lett az állapota.

Amanda Bynes a 2000-es évek egyik legígéretesebb és legtehetségesebb tinisztárjainak egyike volt, aki számos filmben bizonyította, hogy szépsége mellett a tehetsége is páratlan. Ám, ahogy az sokszor előfordult már a hozzáhasonló hollywoodi tinisztárokkal, a siker, a hírnév, a drogok őt is beszippantották, aminek a vége több idegösszeroppanás, majd mentális problémák lettek.

Amanda Bynes
Forrás: Raymond Hall/Getty Images

Egy külföldi újság értesülései szerint a 37 éves színésznő egy rehabilitációs intézetbe jelentkezett be, holott pár hónapja már a szülei gyámsága alól is kikerült. Egy ottani forrás elárulta, hogy Amanda Bynes napi terápiás foglalkozásokon és tevékenységeken vesz részt, hogy a kinti élet minél zökkenőmentesebben menjen számára.

Amanda Bynes
Forrás: Los Angeles County Sheriff’s Office/Getty Images

Április elején történt ugyanis, hogy járókelők hívtak rendőröket, miután az egykori sztár önkívületi állapotban, meztelenül sétálgatott Los Angeles utcáin. Ezt követően pszichiátriai őrizetbe vették, és megfigyelés alatt tartották. Akárcsak Britney Spears, Amanda Bynes is több évig volt szülei gyámsága alatt. A gyámság megszűnésével számos terve volt a színésznőnek. Többek között, hogy ismét belefog a filmezésbe, sőt még nagy szerelmének, a divatnak is elkezdett újra hódolni, de ez csak rövid ideig tartott. Azt nem tudni, hogy a gyógyszerek elhagyása, vagy valamilyen drog miatt, de újra romlani kezdett az állapota.

Amandy Bynes olyan filmek sztárja volt, mint a Micsoda srác ez a lány, a Miről álmodik a lány? vagy A sztárkivetett. Utolsó filmje a 2010-es Könnyű nőcske volt, amelynek forgatásain már sejteni lehetett, hogy valami nincs rendben vele. Ettől függetlenül a rajongók még mindig nem tettek le róla, hogy ismét filmben lássák egykori kedvencüket.

Forrás: Just Jared
Borítókép forrása: Michael Tran/Getty Images