Barion Pixel Aisha Tyler, a Jóbarátok sztárja szerint az emberek a mai napig odamennek hozzá, hogy elmondjanak neki egy fontos dolgot – Coloré

Aisha Tyler, a Jóbarátok sztárja szerint az emberek a mai napig odamennek hozzá, hogy elmondjanak neki egy fontos dolgot

2023. 04. 17.

Az 52 éves Aisha Tyler, Charlie Wheeler karakterét játszotta a sorozatban, aki Joey, majd Ross szerelme volt.

Aisha Tyler egy nemrég készült interjúban árulta el, hogy hatalmas buli volt a Jóbarátok 9. és 10. évadában szerepelni, és a mai napig emlékszik az ott megélt élményekre. De azt is hozzátette, hogy a rajongók nem felejtenek és még napjainkban is odamennek hozzá az utcán.

A mai napig odajönnek hozzám az emberek, és azt mondják: Charlie, Charlie! De előfordul, hogy csak azt mondják hangosan: Jujj, ott a fekete lány a Jóbarátokból.

mesélte egy friss interjúban Aisha Tyler, majd a sorozat sztárjairól is mesélt egy kicsit.

Aisha Tyler
Forrás: NBCU/Getty Images

Mindenki kedvesen fogadott, pedig ők egy nagyon összeszokott csapat voltak. A térdem remegett, és csoda, hogy nem hallották a fogaim csikorgását, amíg a forgatásokon voltunk. Kimentünk, és csináltunk egy függöny előtti meghajlást a közönség előtt az előadás végén. (A Jóbarátokat élő közönség előtt forgatták többnyire – a szerk.) Ahogy a kulisszák mögött vagyunk, Matthew Perry odahajolt, és így szólt: Készülj fel, hogy megváltozik az életed! Nagyon édes, kedves dolog volt ezt olyasvalakinek mondani, aki épp kővé dermedt, és próbál nem bepisilni félelmében.

A Gyilkos elmékben szereplő színésznő elmondta azt is, hogy Matthew Perrynek igaza volt. Bár nem tudta, mire számíthat, ő csak a legjobb képessége szerint akarta eljátszani a szerepét. A Jóbarátok akkor már olyan nagy sikert tudhatott magáénak, hogy garantálta a népszerűvé válást, de a színésznőt így is meglepte, mennyien felismerték, kedvelték és szólították le.

Aisha Tyler
Forrás: NBCU/Getty Images

Aisha Tyler azt is elárulta, hogy ő maga is nagy rajongó volt, ezért szerepet kapni kezdőként egy ilyen szériában, tényleg bénítólag hatott rá. Véleménye szerint az, hogy ő maga is rajongó volt, segítette abban, hogy megkapja Charlie szerepét, mert pontosan érezte a sorozat humorát és tempóját, amit a castingon hitelesen át is tudott adni.

Forrás: Hollywood Reporter
Borítókép forrása: Getty Images