A Trónok harca egykori szereplője is csatlakozik az új Marvel-sorozathoz

2021. 04. 22.

Úgy néz ki 2021 sok szempontból izgalmas lesz, főleg, ami a filmek és sorozatok világát érinti!

A legfrissebb hírek szerint a szépséges Emilia Clarke is csatlakozik az Marvel-univerzumához és már a szerződést is aláírta.

2016 Game Of Thrones Tv Set
Forrás: northfoto.com

A Secret Invasion című szériával kapcsolatban még nagy a titkolózás, ami sokak szerint azért van, mert a lehető legnagyobb nevekkel akarják kiegészíteni az amúgy is zseniális szereplőgárdát.

Clarke mellett olyan A-listás színészek kaptak helyet, mint Olivia Colman, Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, illetve a Trónok harca Jon Snow-ja, Kit Harington és Richard Madden. A Disney+ streaming szolgáltatóján futó széria a Marvel kapitányból ismert alakváltó skrullokról fog szólni. A Daenerys Targaryenként híressé vált Emilia karakteréről azonban még ennyit sem tudni. Állítólag központi szerepe lesz a sztoriban, amelyet leghamarabb nyáron kezdenek forgatni és 2022-re tervezik a debütálását.

A tehetséges színésznő a Trónok harca végével sem tűnt el. Sőt, talán a széria hozta meg számára a nagy áttörést, hiszen számos filmben játszott az elmúlt években. Hamarosan pedig az igaz történeten alapuló ‘Above Suspicion’ című alkotásban láthatjuk majd.

Forrás: variety.com