Barion Pixel A meztelen valóság: Sofía Vergara nem akármit rejteget a szekrényében – Most mindenkinek megmutat mindent! – Coloré

A meztelen valóság: Sofía Vergara nem akármit rejteget a szekrényében – Most mindenkinek megmutat mindent!

2024. 02. 07.

Sofía Vergara az otthonában vezette körbe a nagyérdeműt, és olyan is előkerült a szekrényéből, amire nem számítottunk!

Sofía Vergara megmutatta, hogy hol lakik, és nemcsak az otthonába, hanem még a gardróbszobájába is beengedte a nézőket. Mint kiderült, annyi minden mellett, egy fotót is tartogat magáról, méghozzá egy olyat, amin ruha nélkül, teljesen meztelenül látható. Mint mondta, ez a kép akkor készült róla, amikor még fiatal és zsenge volt. Vélhetően azért tartja a kedvenc helyiségében, hogy mindig emlékezzen arra, hogy honnan jött, és hogy mikor volt a legjobb formájában.

Sofía Vergara otthona

Mint a színésznő elmondta, szinte a gardróbszekrényében él, ugyanis a legtöbb időt itt tölti. Szerinte a gardróbszobája minden lány álma, így az övé is ez volt kislánykorában. Szereti a szivárvány színeiben elrendezni a ruháit, a cipőit és a táskáit is, ami rendkívül kellemes hangulatot ad a szobának.

A ház többi része is említésre méltó. A konyha fehérben pompázik, és egy csodaszép tűzhely az éke, amit a színésznő nem használ, csupán fia miatt vette meg ezt a modellt, na és azért, mert neki is tetszik a látvány!

Sofía Vergara a gardróbszobájában tartogat magáról egy fiatalkori képet / Kép forrása: Youtube / Architectural Digest
Sofía Vergara a gardróbszobájában tartogat magáról egy fiatalkori képet / Kép forrása: Youtube / Architectural Digest

A nappalik is a fehér és krém színeiben úsznak, ám Sofía Vergara kedvence a kert. Mint a videóban elmondja, a ház rémes állapotban volt, amikor először látta. Emlékei szerint úgy nézett ki, mint egy elhanyagolt erdélyi kastély, de amikor meglátta a kertet biztos volt abban, hogy itt szeretne élni.

A kertben olívafák gondoskodnak a mediterrán hangulatról, a pálmafák pedig azért lettek beültetve, hogy hazájára, Kolumbiára emlékeztessék a színésznőt. A kertet egy medence teszi tökéletessé, és persze egy terasz, ami láthatóan több ember kényelmét szolgálhatja egyszerre.

A színésznő 2020-ban vásárolta meg az ingatlant, amiért 26 millió dollárt fizetett. Akkor még férjével, Joe Manganiellóval hozták meg a döntést, és bár kapcsolatuk azóta véget ért, a színésznő továbbra is élvezi csodálatos házát.

Forrás: People.

Nyitókép forrása: Getty Images

0 /eletmod/sztarok/a-meztelen-valosag-sofia-vergara/