Barion Pixel 75 éves lett Sylvester Stallone: 5 érdekesség a sármőrről – Coloré

75 éves lett Sylvester Stallone: 5 érdekesség a sármőrről

2021. 07. 07.

Van még olyan infó, amit eddig nem tudtál a legendás színészről!

Hihetetlen, mennyire gyorsan repül az idő. Sly, azaz Sylvester Stallone 75. születésnapját ünnepelte a napokban, a mi fejünkben pedig továbbra is az a sármos olasz csődör, aki a Rocky korszakban volt. Nem panaszkodhat, még mindig remek formában van.

Mindenki Rambója az Instagramon azt írta, a családja a legjobb ajándék, amit kaphatott valaha, és meg is mutatta igencsak illusztris társaságát, akivel a szülinapját ünnepelte: lányait és feleségét. Meg kell hagyni, mindenki csodásan néz ki.

Na, de fogadjunk, hogy akármekkora rajongó is vagy, nem ismersz még minden titkot az olasz csődörről. Elárulunk néhány érdekességet!

Zűrös gyerekkor

Mikor megszületett, komplikációk léptek fel, ezért arca egy része lebénult. Nem volt emiatt könnyű gyerekkora, azt gondolták, nem viszi majd semmire, pláne, hogy a szülei körülményei sem segítettek ebben: Sylvester Enzio Stallone édesapja fodrász volt, édesanyja asztrológus, illetve női pankrátorokkal foglalkozott. A zűrös életű felmenők házassága hamar tönkrement, Sylvester pedig nevelőotthonban élt 5 éves koráig.

Nem mindennapi karrier kezdet

Sly mindig is nagy akaraterővel rendelkezett, elkötelezte magát a színészet mellett. Ahhoz, hogy pénzt keressen, volt állatkerti takarító, oroszlánok alatt takarított egészen pontosan, de jegyszedőként is meg kellett állnia a helyét. Egy pornófilmben kapott fiatalon szerepet, ahol akkora sikere lett, hogy a filmiparig vezetett az útja, statiszta szerepeket kapott, majd egy Woody Allen filmben kötött ki.

Saját kutyája szerepelt a Rockyban

Imádott kutyusa, Butkus, aki a Rockyban hű társa, valóban a saját legjobb barátja is volt. Annyi jón és rosszon mentek együtt keresztük, hogy számára egyértelmű volt, az ebnek szerepelnie kell vele.

Rémes színésznek gondolták

Bár Oscart is többször majdnem kapott, 32 alkalommal jelölték Arany Málnára, ami egy igazi rekord. A kritikusok különdíjat is adtak neki: ennyi Málna jelöléssel a 20. század legrosszabb színésze lehetett. Persze ő nevet ezen.

Ügyesen fest

Stallone már negyven éve felfedezte magáról, hogy imád festeni, rendszeresen ragad ecsetet, és szórakoztatja magát vele. Sőt, több művét meg is vásárolták, ő pedig sorra gyártja a képeket, hogy magának és másoknak is örömet okozzon alkotásaival.

Borítókép forrása: Northfoto