Így ünnepelte 68. születésnapját Bruce Willis

2023. 03. 20.

Március 19-én ünnepelte 68. születésnapját Bruce Willis. Romló egészségi állapota ellenére a sztár örömmel fogadta családja köszöntését, melyről videó is készült!

Bruce Willis családi körben ünnepelte a születésnapját, ahol az éneklés, a torta és a szeretetteljes ölelések sem maradtak el.

A világ aggódva figyeli a nemrégiben afáziával és frontotemporális demenciával diagnosztizált színész állapotát, hiszen a család több aggasztó hírt osztott már meg a Die Hard-filmek sztárjáról. Míg az afázia elsősorban a beszédet nehezíti meg, a frontotemporális demencia megváltoztatja az illető személyiségét: a beteg goromba, összeférhetetlen és kiszámíthatatlan lehet. A betegség súlyosabb fázisában az érintett a legegyszerűbb feladatokat sem képes megoldani, és gondolkodása is megváltozik.

Bruce Willis születésnapja

Mindezek fényében megnyugtató látni, ahogy a színész a családjával ünnepel. Jelen van a felesége, gyermekei és volt felesége, Demi Moore is, aki az alábbi videót készítette az eseményről.

A videón jól látható, hogy Bruce Willis élvezi a helyzetet, és hogy elfújja a születésnapi tortáján a gyertyákat. Feltűnik Rumer Willis is, aki első gyermekével várandós, és pár héten belül nagypapává teszi az édesapját.

Akárcsak Demi Moore, Willis jelenlegi felesége, Emma Hemming Willis is megköszönte a férjének írt üzeneteket, s egyúttal elmondta, hogy mennyit jelent neki a szeretet, amivel a rajongók körbeveszik Bruce Willis-t. Arról valott, hogy sokszor neki sem könnyű, és sokat sír a férje állapota miatt, de erős, mert másképp nem megy.

Az volt a születésnapi kívánsága Bruce Willis-nek, hogy a rajongók továbbra is imádkozzanak érte és gondoljanak rá, mert férje a Halak szülöttjeként megérzi az ilyesfajta gondoskodást.

Forrás: Sky News, Independent, NHS.

Nyitókép forrása: Shutterstock / Puzzlepix