Barion Pixel 4 gyönyörű és sikeres transznemű modell – Coloré

4 gyönyörű és sikeres transznemű modell

2021. 06. 29.

Minden akadályt sikerrel vettek, és megvalósították álmaikat.

A Pride-hónapban fontos beszélni a divatvilágnak azokról a tagjairól, akiknek kifejezetten nehéz dolguk volt, hogy ismertté és kedveltté tegyék nevüket: a transznemű modellekről. A divatipar néhány évvel ezelőtt még nem volt ennyire nyitott atéren, hogy előtérbe kerülhessenek olyan modellek is, akik valamiben eltérőek a többiektől. Később aztán megjelent egyre több plus size modell, nem megszokott szépségű nők és férfiak, sőt, Down-szindrómások vagy épp végtaghiánnyal rendelkezők is ugyanolyan büszkén vonulhatnak már napjainkban a kifutón. Néhány éve berobbantak a köztudatba a transznemű modellek is, közülük az első, April Ashley még titkolta nemváltó műtétjét, utána azonban már sokan nyíltan vállalták.

Ismerj meg 4 fantasztikus transznemű modellt!

Valentina Sampaio

A gyönyörű Valentina férfiként született, tinédzser kora óta nőként él. A most 24 éves, nemváltáson átesett modell volt a legelső, aki a francia Vogue címlaplánya lehetett, és az amerikai Sports Illustrated fürdőruhás kiadásában is modellt állt. Sőt, ami hatalmas szó, hogy 21 évesen a Victoria’s Secret angyala lett, ami a modellvilág egyik legelérhetetlenebb mérföldköve.

Hunter Schafer

Hunter neve az Euphoria című filmből csenghet ismerősen. Amellett, hogy modellkedik, színészi babérokra is tör, az ismert sorozatban több millióan kedvelték meg. A fiatal nő most 22 éves, 18 éves kora óta áll a kamerák előtt, és különleges szépségével már olyan márkákat nyűgözött le, mint a Dior vagy a Miu Miu, amelyeknek kifutóján már többször is vonulhatott.

Leyna Bloom

A modelleknek a Vogue és a Sports Illustrated címlapon szerepelni óriási elismerés, ami nem véletlen, hiszen kifejezetten nehéz ezekbe a rangos magazinokba bekerülni, pláne úgy, hogy elég telített a szakma. Leyna Bloom transznemű modellként ő volt az első színesbőrű nő, aki a mindkét magazinba bekerült, sőt, a Vogue-nak címlaplánya is lehetett.

https://www.instagram.com/p/CQllYJ4He0Q/

Teddy Quinlivan

A gyönyörű Teddy Quinlivan már két éve modellkedett, mikor bejelentette, hogy transznemű. A szakma jól fogadta, nem érte megkülönböztetés, sőt, azóta olyan márkákkal szerződött le, mint a Chanel vagy a Louis Vuitton. Egyre komolyabb kampányokban vehet részt.

Borítókép forrása: Northfoto