Barion Pixel Érkezik az év egyik legdurvább horrorfilmje – Ezt tudni az Alice Eve a Haunting of the Queen Mary című új horrorjáról – Coloré

Érkezik az év egyik legdurvább horrorfilmje – Ezt tudni az Alice Eve a Haunting of the Queen Mary című új horrorjáról

2023. 08. 03.

Az Ismeretlen Drakula című filmből ismert Gary Shore rendező kelti életre ezt a kísérteties horrort, melynek előzetese már megtekinthető.

Alice Eve-vel és Joel Fry-jal a főszerepben a film egy hajó félelmetes történetébe kalauzolja a közönséget, ahonnan a nyughatatlan szellemek kétségbeesetten menekülnek. Az év horrorjának kikiáltott alkotás az RMS Queen Mary-t követi nyomon, ahol az utazók hamarosan rájönnek, hogy a családi Halloween-i hajóútnak beharangozott utazás valójában nagyon nem játék. Egy tragédiába fulladt 1938-as utazás halottainak szellemei ragadtak a hajón és úgy fest, hogy a történelem megismételné önmagát.

horror
Forrás: YouTube

Az RMS Queen Mary egy hatalmas óceánjáró, amely 1936-tól 1967-ig közlekedett. Nyugdíjba vonulása után a hajó véglegesen a kaliforniai Long Beach-en volt kikötve, ahol továbbra is népszerű turistalátványosságnak számít.

horror
Forrás: YouTube

A legendák bővelkednek arról, hogy a hajó kísértetjárta, és ehhez a filmhez hasonlóan minden októberben kísérteties túrákat tartanak az egykori óceánjárón. Ezek a legendák persze nagyrészt hamis mesék, amelyek célja a turisták vonzása, de a kísértetjárta tengeri hajók a horrorfilm fikciók egyik fő táptalaja, így született meg ez az alkotás is.

A Haunting of the Queen Mary forgatókönyvét Stephen Oliver és Tom Vaughan írta, a rendező Gary Shore, a készítők pedig Brett Matthew Tomberlin, Thorsten Schumacher, Lars Sylvest, Nigel Sinclair és Nicholas Ferr.

A horror 2023. augusztus végén érkezik a mozikba, de az előzetesen már borzonghatunk kicsit.

Forrás: Collider
Borítókép forrása: imdb