Újhold a Mérlegben, erre számíthatunk

2020. 11. 24.

Az októberi égen felkelő Mérleg újhold nagyon intenzív. A kozmosz létrehoz egy T-négyzetet (egy teljes asztrológiai kép, amelyben két négyzet fordul elő) a Kosban. Fokozott, erős érzelmekre számíthatsz.

Hogy még drámaibbá tegyük a dolgokat, ennek az égitestnek a bolygóuralkodója a Vénusz, amely jelenleg a Szűzben van – és a Vénusz és a Neptunusz retrográd közötti ellentét két nappal az újhold után, október 18-án fog bekövetkezni. Ez azt jelenti, hogy az a lehetőség, hogy megcsókoljuk és kiengeszteljük azokat, akikkel az Újhold idején vitatkoztunk … csak azért, hogy október 20-án fontosabb döntéseket hozzunk a kapcsolatokról, a partnerségről és a pénzügyekről. Erős hét előtt állunk. Horoszkóp október 19-25-ig.

ezo112

KOS

Egy új kiszemelt miatt a szíved gyorsan dobog, és arra eléri, hogy újra randizni vágyj. Hajrá! Ez az a szezon, amikor megkockáztathatod a szerelmet.

BIKA

Végezz el néhány nagyon szükséges változtatást a napi rutinodban. Ha új ütemezés mellett kötelezed el magad, akkor mindent kipipálhatsz a teendők listájáról.

IKREK

Egy kreatív projekt lehetővé teszi, hogy magáévá tedd a belső művészéted. Még akkor is, ha nem vagy Van Gogh, akkor is szórakozni fogsz, ha előveszed a festékeidet. Add hozzá a barátaidat extra szórakozásért.

RÁK

Az ágyad téged is hív. Helyes, Rák, ez a csillagállás az idő, hogy bújóssá és barátságossá változz. Töltsd el az estéket pihenéssel egy nagyszerű műsorral és harapnivalókkal.

OROSZLÁN

Stresszben voltál, oroszlán – ezért nyisd ki a szád és mesélj erről a családodnak, hogy támogatásukról biztosítsanak téged. Szerelmeddel meghódíthatod a világot.

SZŰZ

Itt az ideje, hogy rendbe tedd a pénzügyeidet, kedves szűz. Ez azt jelenti, hogy költségvetést kell létrehoznod, és valóban ragaszkodni kell hozzá. A túlköltekezés helyett kezdj el spórolni egy nehezebb napra (ami hamarabb bekövetkezik, mint gondolná, sry).

MÉRLEG

Egy új korszak nem csak szórakoztató változás lesz, hanem a szemed is rávetheted valakire. Folytasd, és fogd meg azt a hajfestéket / csillogó szemhéjpúdert / ollót. Bármit is próbálsz, az stílusod részévé válhat.

SKORPIÓ

Ne izzadj sok apróságon, skorpió. Ez azt jelenti, hogy engedd el azokat a helyzeteket és embereket, amelyek bosszantanak. Ne foglalkozz drámával, csak koncentrálj magadra. Te vagy a saját Univerzumod központja – senki más nem lehet az.

NYILAS

Imádod a barátaid de itt az ideje, hogy meghatározzon néhány határt, így elkerülheted a drámát (ezért ne hallgasd tovább, ahogy valaki másról beszélnek a csoportos beszélgetésben, ha nincs kedved). Csak vedd figyelembe, hogy ez egy kétirányú utca. Tartsd tiszteletben az ő határaikat is.

BAK

Meg kell teremtened az egyensúlyt a szakmai és a személyes élet között. Ne dolgozz annyit, hogy elfelejts vigyázni magadra. Engedd meg, hogy egyenlő időt tölts munkával és pihenéssel. Kerüld el a kiégést!

VÍZÖNTŐ

Dobd ki ametiszted, ingád, tarot kártyáid és jógaszőnyeged. Lelki kiteljesedést keresel. Fedezz fel új technikákat és módszereket, hogy megtaláld azokat, amelyek lehetővé teszik növekedésed és átalakulásod.

HALAK

Az intuíciód olyan, mint egy hihetetlenül feltöltött bankautomata. De a barátai noszogatásának köszönhetően másodszorra is meggondolod magad. Nem számít, mit akarnak az emberek, higgy az ösztöneidben. Ne hagyd, hogy bárki mást mondjon neked, halak.

Képek forrása: pexels.com