Párhoroszkóp: csillagjegyek, akik tökéletes párt alkotnak

2021. 02. 24.

Sokan fenntartásokkal kezelik a horoszkópokat, holott vannak benne igazságok. Főleg, ami egyes párokra vonatkoznak…

vincentiu solomon ln5drpv ImI unsplash

Sokszor bosszantó, sokszor vicces vagy éppen meghökkentő. Pedig egyes csillagjegyeknél valóban észrevehetőek a hasonlóságok. Természetesen egyikünk sem a csillagok állásától várja a megoldást szerelmi ügyekben, ugyanakkor gyakran magunkra ismerhetünk egy-egy leírás kapcsán, ahogy a kapcsolatainkra is.

A következő jegyek párosaiból tökéletes társak lehetnek. Ők ugyanis nemcsak a szenvedélyt tudják megtartani, hanem a bizalmat és figyelmet is.

De, akkor nézzük, hogy kikről is van szó!

Rák-Oroszlán

Bár a vérmérsékletük teljesen más, a gondoskodó és nagyvonalú Oroszlán igazi társa tud lenni a gyengédségre és szeretetre vágyó Ráknak. Az Oroszlán rajongásig szereti a párját, ami önbizalommal és biztonsággal tölti el a Rákot. Bár a Rák néha úgy tűnhet, mintha visszahúzná szerelmét, mégis látják a közös jövőt és célokat, amely erősíti a kettőjük közti szövetséget. A hálószobában ugyan nehezen csiszolódnak össze, ha kölcsönösen figyelnek egymásra, akkor itt is elképesztő szintekre juthatnak el.

Skorpió-Kos

Mindketten a Mars hatása alatt állnak, így a kapcsolatuk tele van szenvedéllyel és szerelemmel. A törtető Skorpió nagyon jó hatással van a kissé visszahúzódó, ám annál hirtelen haragúbb Kosra. Ha ők ketten találkoznak, közös erővel a világot is képesek megváltani. A párkapcsolatuk nemcsak a szerelmen, hanem a barátságon és a partneri kapcsolaton is alapszik. Igaz társak!

Bika-Bak

Hűségesek, törődőek és mindenben számíthatnak egymásra. Egyikőjük sem tartozik azok közé, akik a problémákat a szőnyeg alá söprik. Nagyon jól kommunikálnak egymással, ezáltal nemcsak egy pár, hanem legjobb barátok is tudnak lenni. Ha ők ketten megtalálják egymást mindenre képesek lesznek közös erővel.

Ikrek-Vízöntő

Az ég is egymásnak teremtette ezt a két csillagjegyet. Mindketten intellektuális és művészi beállítottságúak. Szeretnek utazni, élményeket gyűjteni és, ami a legfontosabb, hogy mindenbe belevonják egymást, amely még jobban elmélyíti a kapcsolatukat. Ők azok, akik első látásra egymásba szeretnek és, akik minden hullámvölgyet képesek átvészelni és együtt megoldani. Ők a tökéletes pár.