Barion Pixel Az örök szinglik! 3 csillagjegy, akik egy életre maradnak egyedül – Coloré

Az örök szinglik! 3 csillagjegy, akik egy életre maradnak egyedül

2024. 06. 15.

Szingliségre kárhoztatva? Vajon mely csillagjegyeknek nem fogják sosem bekötni a fejét jó eséllyel?

Ha egyedülállóak vagyunk, többnyire kétféleképpen vélekedünk: vagy elégedett vagyunk a kapcsolati státusszal, vagy úgy érezzük, hogy együtt kellene lenni valakivel a boldogsághoz. Az asztrológia, pontosabban a csillagjegyünk befolyásolhatja azt, ahogyan érzünk a szerelemről és a párkapcsolatokról az életben.

Egyes csillagjegyek szívesebben maradnak szinglik, mert szeretik a szabadságukat, függetlenségüket, míg más csillagjegyek teljesebbnek érzik magukat, ha kapcsolatban vannak valakivel. Most jöjjön a dobogó, vagyis, hogy mely csillagjegyek a legkomfortosabbak egyedülállóként is.

Skorpió

A Skorpiók szeretnek olyannal lenni, akiben meglátják önmagukat is, és ha ez nem így van, akkor akár inkább szinglik maradnak. Ez a csillagjegy szeret belemerülni saját elméjébe és imádja megpróbálni megfejteni a másikat. A Skorpió ki akarja deríteni, mit tud nyújtani a kapcsolatában, hogy a legjobb partnere lehessen szerelmének. Viszont ha a Skorpió úgy érzi, hogy megsértették az identitását, netán hamisságot sejt a kapcsolatában, akkor inkább a szingliségre szavaz.

csillagjegy
Forrás: Unsplash
0 /eletmod/ezoteria/orok-szingli-csillagjegyek/