Mit jelent valójában a Nap?

2020. 11. 24.

Legtöbben azt gondoljuk, hogy a Napjegyünk az alapszemélyiségünket képviseli, felvázolva azt a már meglévő hozzáállást és személyiséget, amelyet a Nap égbolton való helyzete eredményeként kapunk, amikor születünk. Feltételezzük, hogy a Kos bátor és lendületes, a Bakok komolyak és szorgalmasak és így tovább.

Hm, lehet, hogy valójában nem is.

ezoteria 2

Van egy asztrológiai iskola, mely vallja, hogy ahelyett, hogy bemutatná az identitások hosszú listáját, Napjegyünk valójában leírja, mivé válhatunk, legfelsőbb énünket a nagyság felé vezető potenciális úton. Tehát nem az vagy, akinek eredendően születtél, hanem az, aki válhatsz.

Ennek a személyes fejlődési útnak az első mérföldköve és az első lehetőség, hogy valóban felfedezhesd a önmagad a világban, általában nem az első Szaturnusz visszatérés előtt következik be (ez a pont, ahol a Szaturnusz, a fegyelem és a szerkezet bolygója visszatér oda, ahol születésedkor állt, magával hozva néhány igazságot és noszogatást, hogy felnőj és rájöjj, hogy mi vagy ki vagy valójában).

A Nap jele nem feltétlenül mond semmit. Ehelyett egyfajta kozmikus tervrajzot nyújt azokról a képességekről, erényekről, ambíciókról és tulajdonságokról, amelyek, ha képes vagy felkarolni és kifejezni őket, eljuttatnak téged valódi sorsodhoz ebben az életben.