Mit jelent valójában a Nap?

Legtöbben azt gondoljuk, hogy a Napjegyünk az alapszemélyiségünket képviseli, felvázolva azt a már meglévő hozzáállást és személyiséget, amelyet a Nap égbolton való helyzete eredményeként kapunk, amikor születünk. Feltételezzük, hogy a Kos bátor és lendületes, a Bakok komolyak és szorgalmasak és így tovább.

Hm, lehet, hogy valójában nem is.

Van egy asztrológiai iskola, mely vallja, hogy ahelyett, hogy bemutatná az identitások hosszú listáját, Napjegyünk valójában leírja, mivé válhatunk, legfelsőbb énünket a nagyság felé vezető potenciális úton. Tehát nem az vagy, akinek eredendően születtél, hanem az, aki válhatsz.

Ennek a személyes fejlődési útnak az első mérföldköve és az első lehetőség, hogy valóban felfedezhesd a önmagad a világban, általában nem az első Szaturnusz visszatérés előtt következik be (ez a pont, ahol a Szaturnusz, a fegyelem és a szerkezet bolygója visszatér oda, ahol születésedkor állt, magával hozva néhány igazságot és noszogatást, hogy felnőj és rájöjj, hogy mi vagy ki vagy valójában).

A Nap jele nem feltétlenül mond semmit. Ehelyett egyfajta kozmikus tervrajzot nyújt azokról a képességekről, erényekről, ambíciókról és tulajdonságokról, amelyek, ha képes vagy felkarolni és kifejezni őket, eljuttatnak téged valódi sorsodhoz ebben az életben.

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Lehullt a lepel Jennifer Aniston szépségápolási titkairól