Barion Pixel Mi a baj a Skorpiókkal? – Coloré

Mi a baj a Skorpiókkal?

2020. 11. 24.

Egy barátom nemrég szakított egy Skorpióval…ami azt jelenti, hogy sokat hallottam már, hogy miért szerencsétlenkednek velünk. Igen, direkt azt mondtam, hogy „velünk” – Skorpió vagyok, és ha ettől kissé hátrahőkölsz a monitortól, akkor lehet, hogy csak egy vagy a sok Skorpió-gyűlölő közül. Habár nem mi vagyunk az állatöv legkedvetlenebb jegye (valószínűleg az Ikrek nyeri el ezt a címek), akkor minket lehet a legjobban félreérteni…és igen, tudom, hogy ez nagyon Skorpió.

De képes vagy hibáztatni engem? Amikor elkezdtem kérdezősködni az emberektől, miért gyűlölik a Skorpiókat, még a legközelebbi barátaimnak is erős véleményük volt. Az a barát (Nyilas), aki randevúzott egy Skorpióval, azt mondta nekem, hogy túl zárkózottak vagyunk, elvárjuk, hogy mások olvassanak a gondolatainkban, és túlságosan idegesítenek minket a kérdések. Egy másik barátom (egy Ikrek) azt mondta nekem, hogy ítélkező és túl hevesek vagyunk ahhoz, hogy másokat elhívjunk randizni. A szobatársam (egy Rák) azt mondta, hogy a Skorpiók az elkerülő kötődési stílus tankönyvpéldái – másokat karnyújtásnyi távolságban tartunk, saját hátrányunkra.

ezoteria05

Ha a barátaim a való életben mindezt elmondták, akkor az idegenek még durvábbak az interneten. Egy ember e-mailt küldött nekem: „Tényleg utálom a Skorpiókat”, majd nem válaszolt, amikor megkérdeztem, miért. Egy Halak azt mondta, hogy „dühösek, csábítóak, irracionálisan titkolózók vagyunk, és valahogy egyszerre vagyunk függetlenek de függők is.” A Skorpiókkal randevúzva az embereknek sok mindent meg kellett tapasztalniuk: az egyik szerint nőcsábászok szoktak lenni, egy másik szerint Skorpió exe „a leggonoszabb ember, akivel valaha találkoztam”. Még néhány Skorpiótárs is azt mondta, hogy soha többé nem fognak randevúzni egy másik Skorpióval! „Azt mondom, tényleg szörnyű emberek voltak, ezért valamennyire megértem a gyűlöletet” – mondta az egyik a két Skorpió exéről.

Természetesen meg kellett kérdeznem a profikat, hogy van-e értelme a Skorpió-vadászatnak, vagy csak féltékenyek. Hogy az érvelést a magam javára lendítsem, csak és kizárólag Skorpióhoz fordultam. Az egyik asztrológus elmondta, hogy mindez annak kérdése, hogy a szóban forgó Skorpió belefektetett-e a belső munkába, hogy önmaguk legjobb változatává váljon. „Ha olyan Skorpióval találkozol, amelyik nem azt az életet éli, amelyre szánták, vagy disszonanciát érez a környezetében, akkor a negatív tulajdonságok igenis előtörnek” – mondta. „Egy fejlettebb Skorpió feltétel nélkül szeret téged, nagyszerű tanácsokat ad neked, megvéd és szenvedélyes energiájukkal küzdenek jó ügyekért. A Skorpióknak meg kell tanulniuk hatalmukat jóra használni. ”

Képek forrása: pixabay.com

0 /eletmod/ezoteria/mi-a-baj-a-skorpiokkal/