Barion Pixel Drámával teli Valentin nap vár ezekre a csillagjegyekre – ez a 4 zodiákus készüljön fel – Coloré

Drámával teli Valentin nap vár ezekre a csillagjegyekre – ez a 4 zodiákus készüljön fel

2024. 02. 09.

A horoszkóp mellett a kártyajóslás, azaz a tarotoszkóp nagyfokú betekintés nyújthat szerelmi életünk alakulására. És, amelyre nagy hatással van a csillagjegyünk is.

A szerelem a legvágyottabb érzés, amit lehet is ünnepelni. 2024. február 14-én elérkezik a Valentin-nap, a csillagok pedig az érzelmek teljes spektrumát hozzák el, a hangulat az egyik percben édes és gyengéd lehet, míg a másikban intenzíven szexuális vagy épp vitás. Mit tartogatnak a csillagok Valentin-napra? A tarot segítségével derítettük ki.

Bika

A szerelem olyan, amilyenné te alkotod. Ha egyedülálló a Bika, a tarot azt sugallja, hogy nem teszi meg azt az erőfeszítést, amely ahhoz szükséges, hogy szerelmi élete valóban úgy legyen, amilyenre vágyik. Párkapcsolatban itt az ideje, hogy valami radikálisat, meghökkentőt tegyen és csináljon valami olyat Valentin-napon, amit még soha. Ez garantáltan jó szórakozást ad majd és megment a drámától.

csillagjegy
Forrás: Getty Images

Rák

Az érzelmi mélység a hónap közepén fokozódik, a kozmikus szerelmes bolygók, a Vénusz és a Mars is eltalálják a titokzatos nyolcadik házat. Ez az energia ki akarja takarítani a csontvázakat a szekrényből, ami kellemetlenségekkel járhat, de február 18-án átvált a vizes Halak csillagjegyébe, így a Rák elkezdhet kiúszni a mélyből, és újra bizakodó szerelmi időszak jöhet.

Oroszlán

Nagy intenzitással köszön be náluk a Valentin-nap, de ez nem lesz tartós, ha nem tisztázzák le magukban, hogy mit is akarnak valójában. A felszíneskedés nem vezet jóra, érdemes tisztázni az elvárásokat, és hogy milyen kapcsolati dinamikában érzi jól magát. Kicsit helyezkedjen kívül az érzésein és törekedjen objektív maradni. Ha ezt megteszi, megmentheti kapcsolatát vagy újat is találhat, ha szingli.

Vízöntő

A romantikus Vénusz és a buja Mars pont Valentin-nap környékén lép majd be a jegyükbe, fokozva a Vízöntő szexuális vonzerejét. Február 22-én tökéletes együttállást fognak alkotni, a csillagjegy ellenállhatatlan energiákat bocsát majd ki. Emiatt érdemes a Valentin napi ünneplést későbbre halasztani.

Borítókép forrása: Getty Images