Barion Pixel Csillagjegyek szakítás után: hogyan gyógyíthatjuk az összetört szívet? – Coloré

Csillagjegyek szakítás után: hogyan gyógyíthatjuk az összetört szívet?

2024. 02. 07.

A kozmosz mindig hatékony információforrásként szolgál a csillagjegyekről és arról, hogyan kezeljék például a szakítás utáni időszakot.

Ámor kilépett a csevegésből…A szakítás senkinek sem kellemes, még akkor is okozhat szívfájdalmat, ha mi kezdeményeztük azt. Van, aki hónapokig szenved, szorong és úgy érzi, sosem fog rendes párkapcsolatra lelni. Mások kétségbeesésükben bele vetik magukat az első szembejövő karjaiba vagy ágyába. Vannak, akik úgy könnyítenek a lelkükön, hogy bosszút forralnak, amit aztán sosem visznek véghez. A csillagjegyek habitusuktól függően más-más módon gyógyítgathatják a széttört lelküket.

Kos

A tüzes csillagjegy nem szeret a kényes témán merengeni. Noha belül elég sokáig rágódik, nem fogja kibeszélni azt. Csak teszi egyik lépést a másik után, ahogy telnek a napjai, robot módban, és várja, hogy kopjon a fájdalom.

csillagjegy
Forrás: Getty Images

Bika

A kelleténél tovább maradnak kapcsolatban, akkor is, ha az már tönkrement. Hős szerelmesek, akik elég dacosak lesznek, ha megtörténik az elválás. Érdemes egy véletlenszerű kurzusra vagy órára regisztrálniuk, ami kihívást jelent számukra.

Ikrek

Sokáig kattognak, rágódnak és reménykednek, hogy mégis vissza lehet csinálni a dolgokat. Gyógyír számukra, ha kicsit lenyugszanak és elhiszik, hogy igen is lehet jobb partnerük. Mert lehet.

Rák

Amikor szakítanak vele, a páncélja mögé bújik, pedig belül nagyon sérülékeny. Könnyíthet a lelkén, ha egy rég nem látott barátját invitálja meg egy kávéra, ebédre, és kiöntik egymásnak a szívüket.

Mérleg

Oda az egyensúlya, a kiméricskélt szerelem, és fel van háborodva, hogy nem működött. A legjobb, ha vesz egy nagy levegőt és egy időre kerüli a társkeresést, közben éljen a hobbijának.

Vízöntő

Képes szakításkor a másik fél lelki egészségére koncentrálni. A legjobb, ha elvonódik a figyelme, választ egy könyvet, amit rég szeretett volna már elolvasni.

Borítókép forrása: Getty Images