Csillagjegyek, akik mindig utálni fogják egymást

2021. 05. 02.

Van olyan, amikor nem tudjuk megmagyarázni, miért, egyszerűen csak nem jövünk ki valakivel vagy irritál a jelenléte…

Az asztrológusok szerint a csillagjegyeink is befolyásolhatják, hogy kit kedvelünk, és ki az, akit képtelenek vagyunk elviselni. Nézzük az előnytelen felállásokat!

csillagjegyek
Forrás: pexels.com

A Kos és a Szűz a két legösszeférhetetlenebb jegy. A Kos mindig hevesen reagál és mindig mindenben hibát talál. A Szűz pedig felelőtlen és költekező. Nem csoda, hogy utálják egymást.

Kifejezetten nem bírja elviselni egymást a Vízöntő és az Oroszlán. Előbbi szeret a középpontban lenni, míg utóbbi inkább a csendes megfigyelő.

Az Skorpió és a Mérleg sosem jó párosítás. Míg a vad és szenvedélyes skorpió néha kemény, sőt olykor durva, addig a visszafogott mérleg túl finomkodó és néha talán kétszínű is. Ők ketten egy helyen, igazi kész katasztrófa.

A Rák és a Bika szó szerint képesek egymás idegeire menni. A Rák mindig bizonytalan és csak akkor lép, ha már valami más fix. Ez a bátor Bika számára, – aki egyébként néha megfontolatlan – nagyon irritáló tud lenni. Talán ezért sem okoz senkinek meglepetést, hogy ők ketten mindig utálják egymást.

A Bak és az Ikrek még egymás haját is képesek lennének kitépni annyira különbözőek. A munkamániás Bak számára a család és a szerelem mindig az utolsó helyen áll. Ez azonban a családcentrikus Ikrek számára teljesen idegen. Mindketten lenézik egymást és az életszemléletüket is.