Barion Pixel 4 csillagjegynek, akiknek szerelmet és perzselő szenvedélyt hoz a nyár! – Coloré

4 csillagjegynek, akiknek szerelmet és perzselő szenvedélyt hoz a nyár!

2024. 06. 22.

Kyle Thomas asztrológus szerint a legtöbb csillagjegynek van esélye egy kis vízparti romantikára, de lesz olyan, aki a városi forgatagban találja meg a szerelmet.

A nyári napforduló jelzi a szezon kezdetét június 20-án, és szeptember 22-én az őszi napéjegyenlőséggel zárul majd a nyár, eközben pedig fülledt társasági élet, naplementés ismerkedések, izzadság, flört és nevetés várja az állatövi kerék csillagjegyeit a neves asztrológus szerint.

Rendkívül ünnepi és társasági nyarunk lesz, ami annak köszönhető, hogy sok bolygó, például a Jupiter és a Merkúr is az Ikrekben lakik. Így egy extrovertált és izgő-mozgó energiahullám sodorja magával az arra nyitottakat. Akár szakmai, akár romantikus értelemben új kapcsolatok fedhetik fel magukat. A nyáron fűszeres, intenzív randevúk várhatóak, ráadásul több udvarlóval is. De jobb, ha vigyázunk, mert két udvarló közé ragadhatunk!

Kos

A Kos csillagjegy sok új ismerőssel gazdagodhat a nyáron. Akár kapcsolatban vannak, akár szinglik, július 11. után lángra lobban a szívük és szenvedélyes románcra van kilátásuk.

0 /eletmod/ezoteria/csillagjegy-szerelem-nyar/