Barion Pixel Siker és csillogás: 3 csillagjegy, akikből sokszor lesz filmsztár – Coloré

Siker és csillogás: 3 csillagjegy, akikből sokszor lesz filmsztár

2023. 08. 25.

Nem mindenkiben van meg a potenciál, az a bizonyos X faktor, ami működővé teszi a színjátszásban. Ehhez azonban köze van a csillagjegyünknek is.

Sokan álmodozunk róla, hogy színészek legyünk, pláne híresek és sikeresek. De ez nagyon keveseknek jön össze. A szórakozás világában a filmsztárok tehetségükkel, karizmájukkal és a képernyőn való jelenlétükkel megbabonázzák a közönséget és sok irigyük is akad. Egyes csillagjegyek olyan természetes érzékkel rendelkeznek a drámai varázs megteremtéséhez, amelyek akár filmsztárokká tehetik őket.

Oroszlán

A karizmatikus és magabiztos csillagjegy természetes módon illeszkedik a reflektorfénybe és imádja is azt. A Nap által uralt Oroszlánok veleszületett képességgel rendelkeznek, hogy elbűvöljék a közönséget. Személyiségük még életútjukat is túlnőheti, szenvedélyesek a mesterségük iránt, elhivatottak, jó előadók és imádnak mindent, ami szerepléssel, feltűnéssel jár. Filmsztárként az Oroszlánok olyan szerepekben a legjobbak, amelyekben bátorságot, vezetői attitűdöt, önkifejezést kell bemutatni. Nem félnek kockáztatni, belemerülnek karaktereikbe és nem kell nekik kaszkadőr.

Híres Oroszlán: Helen Mirren, Sandra Bullock, Daniel Radcliffe.

csillagjegy, Helen Mirren
Forrás: Pascal Le Segretain/Getty Images

Mérleg

Szépségéről, kecsességéről és varázsáról ismert jegy, amit Vénusz, a szerelem és az esztétika bolygója ural. Nem csoda, hogy remek stílus- és eleganciaérzékkel rendelkeznek, amely persze a képernyőn még kifejezőbb. A csillagjegy szülötteinek természetes tehetségük van összetett és többdimenziós karakterek ábrázolására. Mélyen elmélyülnek szerepeikben, és mindig messzemenőkig hiteles alakítást nyújtanak. Filmsztárként a Mérlegek az emberi kapcsolatok és érzelmek bonyolultságát bemutató szerepekben brillíroznak.

Híres Mérlegek: Will Smith, Kate Winslet, Zac Efron.

Will Smith
Forrás: Neilson Barnard/Getty Images

Kos

A Kos, az állatöv rettenthetetlen, merész, dinamikus tagja. A Mars, az energia és a cselekvés bolygója vezérli, így mindig akcióra kész, remekül fejezi ki a testiséget és maximális teljesítményt is nyújt. Vezető személyiségük átüt a képernyőn, kalandos lelkük és félelmet nem ismerő természetük pedig fűszerezi a varázst. Igazi akciósztárok, illenek a kalandfilmekhez, nem félnek feszegetni határaikat és maximalisták.

Híres Kosok: Sarah Jessica Parker, Robert Downey Jr., James Franco.

csillagjegy
Forrás: Francois G. Durand/Getty Images

Borítókép forrása: Unsplash

0 /eletmod/ezoteria/csillagjegy-nagyszeru-filmsztarok/