Barion Pixel Ez a 4 csillagjegy számolhat meggazdagodással 2024-ben – Coloré

Ez a 4 csillagjegy számolhat meggazdagodással 2024-ben

2024. 02. 11.

A kérdés már csak az, hogy elköltik vagy inkább befektetik, félre teszik a hirtelen jött forintokat a következő csillagjegyek.

Ideális esetben mindenki anyagi biztonságra és jólétre törekszik, és akkor elégedett, ha nem kell nélkülöznie. Persze az, hogy kinek mi számít biztonságnak és alapnak, az már nagyon eltérő. A kozmikus jólét ezekre a csillagjegyekre mindenképp rámosolyog a Sárkány évében, de bánni is tudni kell a megszerzett vagyonnal!

Skorpió

Idén ők nyerték az asztrológiai lottót. 2024 kezdetével máris egy pénzügyileg koncentrált időszak kellős közepén találták magukat, amely a Mérlegben 2023. október 14-én bekövetkezett napfogyatkozáskor kezdődött. Az év lehetőséget teremt az erős anyagi függetlenedésre, a pénzügyi ismeretek mélyebb elsajátítására és a hosszú távú stabilitás megteremtésére. A következő 6 hónapos ciklus, amely ösztönzi a Skorpió pénzügyi növekedését, az április 8-i Kos napfogyatkozáskor kezdődik.

csillagjegy
Forrás: Getty Images

Kos

Idén nagyon sok lehetőséget kell majd fontolóra venniük, amik anyagi értelemben elmozdíthatják. Az elmúlt néhány évben el kellett fogadniuk az irányítás és a hatalom elvesztését. De 2024 lehetőséget hoz az újjáépítésre, kezdve a pénzügyeivel. Január 1-től május 25-ig a Kos karriere megalapozására kell, hogy koncentráljon. Régóta várt lehetőségek is felbukkanhatnak, új szakmai megállapodásokat és szerződéseket köthet az év során.

Bak

Kezdeti nehézségek után szárnyalhat, hiszen kijár már a Bak csillagjegynek a kozmikus fizetésemelés. A Plútó mozgása miatt olyan pénzügyi átalakulás iránti vágya támad, mint 2023-ban. A tavasz lehet a tökéletes alkalom arra, hogy fontolóra vegye a nem szokványos bevételi forrásokat, amelyek talán kívül esnek a komfortzónáján, mégis érdemes kockáztatni. Ám az irányítás iránti igény elengedése kulcsfontosságú lesz a sikerben.

Halak

A Halak idén sok adósságát, hitelét vissza tudja fizetni, mivel tudatosabbá válik a pénzügyekben és bölcsebben is fog befektetéseket választani. Pénzügyi intuíciói sokkal jobban működnek majd, mint korábban. Áprilistól októberig különleges pénzügyi események következnek, amit ügyesen használva bravúros változás állhat be az életükben.

Borítókép forrása: Getty Images