Barion Pixel A csillagjegyek határán született emberek gyakran 2 zodiákust is magukba olvasztanak – Coloré

A csillagjegyek határán született emberek gyakran 2 zodiákust is magukba olvasztanak

2023. 10. 23.

Akik két csillagjegy határán születnek, úgy nevezett zodiákus csúcsban vannak és nem egyértelműen tartoznak egyik vagy másik jegybe.

Minden attól függ, hogy pontosan hol járt a Nap a születés időpontjában, figyelembe véve a születési dátumot és helyet. Ennek az az oka, hogy az égitestek királya minden évben kissé eltérő időpontokban halad át a 12 csillagjegyen.

Nem csoda, hogy vannak, akik úgy érzik, nem teljesen fedi őket a napjegyük. Persze befolyásoló lehet az aszcendens is a személyiségünkre – csillagjegyünkre – nézve, de a csúcson születettek pedig akár két jegy domináns jellegeit is mutathatják.

Lássuk néhány konkrét példát ezekre a csúcspontokra!

csillagjegy
Forrás: Unsplash

Kos-Bika csúcspont

Ha a Kos és a Bika csúcsán született valaki, akkor dinamikus és kitartó, szereti mozgásba hozni a dolgokat, kezdeményező. De nemcsak a kezdeti lendülete jó, de jó befejező is, képes a hosszú távú kilátásokra tekinteni, időt és energiát fektetni a lezárásra. Telhetetlenek, ha szerelemről, szenvedélyről, szexről, ételekről, luxuscikkekről van szó. A Kos tüzes, a Bika pedig lassan bosszantódik fel, de egy igazán dühöngő Kos/Bika típus rendkívül robbanékony lehet.

Ikrek-Rák csúcspont

Tele vannak ötletekkel, állandó információra van szükségük ahhoz, hogy táplálják és fenntartsák tudásvágyukat. Ez egy kissé ingatag kombináció, köszönhetően annak, hogy a röpködő Merkúr bolygó és az állandóan változó Hold egyaránt befolyásolta. Kitartóak, jó barátok, megtesznek mindent a szeretteikért. Imádnak egy kávé mellett beszélgetni, főzni másoknak, és a választott családjukat éppúgy szeretik, mint a való családjuk. A kedves szavak és az empátia a titkos szupererejük ezeknek a személyeknek.

csillagjegy
Forrás: Unsplash

Oroszlán-Szűz

Az Oroszlán oldala szereti az életet nagyszabásúan élni, míg a Szűz oldala inkább átgondoltabb, tervező és alázatosabb. Emiatt ez a kombináció elég ingatag és akár küzdhet is önmagával. Szereti, ha felfigyelnek rá (Oroszlán), ugyanakkor egészség iránti megszállottsága is erős (Szűz), aminek eredményeképp egy mindig tip-top ember lesz. Sportban az alternatívabb formákat kedvelik a két csillagjegy közti emberek, illetve vonzza őket a dráma – mármint a szerepjáték, színészet. Kreatív, merész művészi vénával rendelkező emberek, akik állandóan meg akarják mutatni a tehetségüket és a lehető legprecízebben alkotnak. Szenvedélyes egyének, akik olykor hatalmasat buliznak.

Borítókép forrása: Unsplash