Barion Pixel Szerelmi horoszkóp: Ez az 5 csillagjegy egy életre kitart párja mellett – Coloré

Szerelmi horoszkóp: Ez az 5 csillagjegy egy életre kitart párja mellett

2024. 03. 25.

Ha olyat keresünk, aki jóban-rosszban nem ereszt, akkor ezek közül a csillagjegyek közül érdemes választani.

Vannak olyan emberek, akik nem hisznek a romantikában, a szerelemben, a házasságban és az életre szóló monogámiában, de szerencsére nem mindenki van ezzel így. Az albatrosz csillagjegyek egy életre választanak párt és amellett kitartanak, még néha akkor is, amikor már jobb lenne tényleg elengedni egymást. A most következő csillagjegyek szeretnek szeretni, szerelmesnek lenni, tenni a másikért és elmerülni a romantikában. Kitartanak, ha valakit a nagy Ő-nek éreznek, ezért rájuk valóban hosszú távon lehet alapozni.

Kos

Mindent megtesznek szerelmükért, mint minden célért vagy álomért az életükben. Ha valaki iránt rajonganak, akkor azt minden áron boldoggá akarják tenni, kreatív módon, és a pénz sem számít nekik. A Kos imád a szerelemben úszni.

csillagjegy
Forrás: Getty Images

Mérleg

Ha valakibe igazán beleszeretnek, azt egy életen át maguk mellett akarják tudni. Persze ez nem mindig jön össze, ha a másik nem így gondolja. A Mérlegek kitartó és gondoskodó szerelmesek, de hiába megbízhatóak, állandó mérlegelésük sokakat kikészít.

Skorpió

A sötét lelkűnek tartott jegy egyébként halálosan tud szeretni és sírig tartó módon. Ráadásul mindent elkövet, hogy szerelmét megtartsa vagy meghódítsa, vagy elhalmozza, olykor az eszközökben sem válogat. Számára a cél szentesíti…Számukra a bizalom és az odaadás a legfontosabb egy romantikus kapcsolatban.

Rák

Ezeket az embereket elragadják az érzelmeik és vakon szeretnek, amikor szerelmesek. Sokszor naivak és kihasználják őket, de mindvégig kitartanak és ők sosem szakítanak.

Halak

Mindig a szívükre hallgatnak a csillagjegy szülöttei. Nem érdeklik őket a külsőségek, ezért értékes partnert keresnek. Ha megtalálják, mindent megtesznek párjukért, hűségesek é tisztán szeretnek, nem játszmáznak.

Borítókép forrása: Getty Images