Barion Pixel Kitalálod melyik a 3 Grincs-csillagjegy? Ők utálják leginkább a karácsonyt – Coloré

Kitalálod melyik a 3 Grincs-csillagjegy? Ők utálják leginkább a karácsonyt

2023. 12. 13.

Nem minden csillagjegy rajong a meghitt a ünnepért, a kötelező sütés-főzésért és az ajándékozásért.

Ami az egyiknek öröm, a másiknak teher és kínszenvedés. Karácsonykor ajándékozunk, jókat beszélgetünk, finom ételeket készítünk a szeretteinknek, barátainknak és meghitten mosolygunk felebarátainkra. De a másik oldalról nézve pénzköltés, kötelező konyhai munka és bájcsevej azokkal is, akiket nem bírunk.

Nem mindenkinek a kedvenc ünnepköre a karácsonyi időszak és sokkal inkább érzi magát a Grincs család részének, mint a Kifalvi manók közé illőnek. Bizonyos csillagjegyek különösen hajlamosak arra, hogy bepukkadjanak karácsonykor, vagy csak magukra zárják az ajtót és kirekesszék a karácsonyi éneket dalolászó betlehemes rokonságot.

grincs, csillagjegy
Forrás: Northfoto.com

Kos

Természetesen nem mindegyikükre igaz, de a bulikat és a szórakozást szerető Kos számára a karácsony nem a legkellemesebb időszak. A lobbanékony személyiségeknek is le kell ereszteni valamikor, szívesebben ülnek otthon egyedül vagy maximum a párjukkal, mintsem, hogy nagy családi összejöveteleket szervezzenek. Számukra undok tortúra például, amikor lehetetlen asztalt foglalni valahova.

Mérleg

A Mérlegek nagyon érzelmes csillagjegyek, de csak azokkal, akikkel szeretnének időt tölteni. Másokkal kimondottan ridegek tudnak lenni, ezért nem érzik át a karácsony szent küldetését. Egyáltalán nem szeretik a tipikus családi vacsorákat, nem akarnak bájcsevegni, és hamis mosollyal az arcukon ülni. Inkább elmennek szerelmükkel mondjuk két napra egy csendes helyre.

Grincs
Forrás: Northfoto

Szűz

Szeretik a napirendjüket, a rutint, azt, hogy mindent precízen pontosan megszerveznek. Karácsonykor viszont elszabadulhat az őrület, kreatív káosz veszi kezdetét és idegenek miatt kell bosszankodni, aki a drága idejüket húzza. És bár a Szűz családcentrikus, ezek miatt néha az agyára megy a karácsony.

Borítókép forrása: Arhive Photos/Stringer/Getty Images