Barion Pixel 3 csillagjegy, akik félénk introvertáltak, és kevés barátjuk van az életben – Coloré

3 csillagjegy, akik félénk introvertáltak, és kevés barátjuk van az életben

2023. 06. 18.

A visszahúzódó csillagjegyek képviselői szívesen töltik otthon az idejüket, egyedül sem magányosak és nem vágynak egy-két jó barátnál nagyobb kapcsolati hálóra.

Sokan imádják a kalandot, a pörgést, azt ha jöhetnek-mehetnek és emberek között nyüzsöghetnek, míg mások visszafogottak és kerülik a túl zajos élethelyzeteket. Vannak, akik szívesen hívnak vendégeket otthonukba, és jobban élvezik a partikat, mint más tevékenységeket. Vannak azonban olyan emberek, akik szeretnek a saját kis zónáikban maradni, mert ott érzik magukat biztonságban.

Egyes csillagjegyek félénk felnőttekké válnak, introvertáltak, akiknek kevés barátjuk van az életben. Nem igazán élvezik, ha kezet kell fogniuk idegenekkel, mielőtt kapcsolatot alakítanak ki velük. Mindazonáltal nagyon szórakoztatóak és barátságosak a szűk csoportjukhoz tartozó emberekkel.

csillagjegy
Forrás: Shutterstock / Puzzlepix

Rák

A tizenkét csillagjegy közül talán a legzárkózottabbak. Élvezik, ha titokzatosak maradhatnak, és megtartják érzéseiket, legbelső gondolataikat maguknak. Nehezen engednek be másokat a fal mögé, de szeretteikkel nagyon gondoskodóak. Szívesen töltik az idejüket olyan barátokkal, akiknek hasonló értékrendjük és nézőpontjuk van, és akik tudnak titkot tartani. A félénkségen kívül hihetetlenül kreatív egyéniségek. Inkább a szoba egyik sarkában húzódnak meg, és azon morfondíroznak, hogy miként tehetnék jobb hellyé a világot. Általában tele vannak művészi, egyedi és kreatív ötletekkel. Szükségük van egy privát területre, ahol álmodozhatnak és visszavonulhatnak saját birodalmukba. Kevés közeli barátjuk van.

Mérleg

Az igazság bajnokai nem engednek be akárkit a privát szférájukba és nagyon ügyelnek magán dolgaikra, legyen szó titkokról, anyagi helyzetükről vagy szerelmi életükről. A Mérlegek sok időt töltenek gondolkodással és megbeszéléssel, mivel csendesek és intelligensek. Ennek a légi jegynek a szülöttei nem antiszociálisak, szeretik a társaságot, de attól sem félnek, hogy elmerüljenek a gondolataikban. Vidámak, ugyanakkor sok egyedüllétet is igényelnek, szeretik maguknak megszabni a határokat, és, amihez nincs kedvük, attól elzárkóznak.

csillagjegy
Forrás: Unsplash

Bak

Alapvetően visszahúzódóak, ezért haboznak beszélgetni olyan barátokkal, pláne ismeretlenekkel, akiknek erős véleménye van. Mások nem biztos, hogy képesek kezelni zárkózott viselkedésüket. Hajlamosak elhatárolódni másoktól, pláne, amikor kritikát kapnak. Érzéseiket nem adják ki, magukban rágódnak. Nyugodt introvertáltságuk biztonságot sugároz, és kényelmet nyújthatnak másoknak, amikor szükség van rájuk. Természetes zárkózottságuk ellenére szívesen kommunikálnak másokkal, és olyan témákról önfeledten beszélnek, amelyek mindkét fél számára érdekesek.

Borítókép forrása: Unsplash