Barion Pixel Csúnya időnk lesz, otthonülős hétvégére készüljünk! – Coloré

Csúnya időnk lesz, otthonülős hétvégére készüljünk!

2022. 09. 29.

Az utóbbi napok szép, napsütéses időt hoztak, de ennek is megvan a böjtje, mert csapadékos időre van kilátás, úgyhogy otthonülős programokkal készüljünk a hétvégére!

Pénteken felhős időre ébredhetünk, és több helyen számíthatunk esőre. Helyenként akár 6 fok is lehet a hőmérséklet reggel, ám napközben felszakadozik a felhőzet. A nap sugarai gyorsan felmelegítik a levegőt, így napközben 16-25 fok közötti hőmérsékletet mérhetünk – írja a Süssfelnap időjárás előrejelző oldal.

Szombaton délelőtt ugyan több-kevesebb napsütés lehet, délután ismét beborul az ég, és eső záporeső kísérheti az esti órákat. Az esőt nagyobb széllökések is segítik, ami az éjszakai hőmérsékletet is hűvösebbé teszi. Ekkor 7-14 fok várható, nappal pedig 16-25 fok lesz a jellemző.

Vasárnap a Dunántúlon felhős lesz az ég, és az ország északi részéről csapadék is érkezik. Hajnalban már megjelennek az évszakra jellemző ködfoltok, ezen felül pedig a szél is megerősödik. Hajnalban a legalacsonyabb hőmérséklet 5 fok körül lesz, de nappal akár 23 fokra is felmehet a hőmérséklet.

Nyitókép forrása: Shutterstock / Puzzlepix
/egeszseg/test-es-lelek/otthonulos-hetvegere-keszuljunk/