Barion Pixel Mellnagyobbítás? Így találd meg a számodra tökéletes mellimplantátum méretet! (x) – Coloré

Mellnagyobbítás? Így találd meg a számodra tökéletes mellimplantátum méretet! (x)

2023. 02. 20.

Elégedetlen vagy melleid méretével, és már régóta gondolkozol rajta, hogy kellene vele valamit kezdeni? Teljesen tanácstalan vagy azt illetően, hogy mekkora mellimplantátumot kellene választanod, mi passzolna leginkább neked? Alábbi cikkünkben segítünk, hogy hogyan választhatod ki, hogy mekkora a számodra tökéletes mellimplantátum méret!

Mi a leggyakoribb mellimplantátum mérete?

A leggyakoribb mellimplantátum-méretek általában 350 és 500 CC között vannak. Azonban a mellimplantátum méreteket nem másokhoz kell mérni, hanem csakis önmagunkhoz. A Bónusz Plasztikai Sebészeten a mellnagyobbítás Budapesten teljesen egyénre szabva történik meg, ráadásul e legkorszerűbb technikákkal. A beavatkozás előtt személyes konzultáción segít a gyakorlott plasztikai sebész igényeidhez mérten méretet választani. Sőt virtuális tervezőeszközök is van, aminek a segítségével a műtét előtt 4 dimenzióban láthatod a várható eredményt virtuálisan. A Crisalix VR 4D technológia nagyban hozzá fog segíteni a tökéletes választáshoz, és hogy a lehető legelégedettebb lehess az eredménnyel! Ha addig is szeretnél gondolkozni, hogy melyik méret lehet a legmegfelelőbb, mutatjuk miket érdemes átgondolnod!

Gondolj a testedre a mellimplantátum méret kiválasztásánál!

A mellimplantátum méretének kiválasztásakor elengedhetetlen a testalkat, a méret és az arányok megértése. A mellimplantátumok esetében számos lehetőség kínálkozik, és nem mindenki teste lesz képes kezelni a mellimplantátum-skála nagyobbik végét, tehát nem feltétlenül a legnagyobb a legjobb választás. Mindenkinek más formájú mellfala van, ami segít eldönteni, hogy milyen szélességű mellimplantátum illik a legjobban. A nagyméretű implantátumok nagy támogatást igényelnek a test bizonyos részeitől.

Esztétikai szempontok a választásnál

A mellimplantátum méreteinek kiválasztása során hallgathatsz másokra is, de a legfontosabb, hogy a te személyes igényeid teljesüljenek. Ez egy viszonylag hosszú távú döntés, nem úgy, mint a hajfestés (pedig még ezen is mennyit dilemmázunk…), tehát alaposan át kell gondolni, hogy mit akarsz. Szeretnéd, ha természetes hatása lenne? Egy bizonyos méret felett már abszolút nem tűnik annak! Vagy épp ellenkezőleg, fel akarod hívni magadra a figyelmet? Akkor a nagyobb implantátumokkal sem lőhetsz mellé! Arra is gondolnia kell, hogy mennyi természetes mellszövettel rendelkezel most, tehát figyelembe kell venni a jelenlegi mellméretet is.

Gondolj az életmódodra is a méretválasztásnál!

A tényleges tested és a fizikális tényezőkön kívül, amelyeket figyelembe kell venni, külső tényezőkre is gondolnod kell, mint például az életmódodra, és arra, hogy ez kompatibilis-e a mellimplantátum műtéttel. Gondolj azokra a tevékenységekre, amelyeket szívesen végzel. Lehet, hogy esztétikai okokból szeretnél mellimplantátumot beültetni, de valójában kényelmetlen lehet, ha nagyon aktív életmódot folytatsz. Ha például rendszeresen olyan sporttevékenységet űzöl, mint például a futás, akkor nem tűnik jó ötletnek a nagyon nagy implantátum.

Borítókép forrása: freepik.com

/egeszseg/test-es-lelek/mellnagyobbitas-igy-talald-meg-a-szamodra-tokeletes-mellimplantatum-meretet-x/