Barion Pixel Maradnak a fagyos éjszakák – Komoly mínuszok lesznek – Coloré

Maradnak a fagyos éjszakák – Komoly mínuszok lesznek

2024. 01. 12.

Bár a nappalok jószerivel pluszokban telnek, igencsak fagyos éjszakákra készülhetünk a következő időszakban.

Pénteken változóan felhős lesz felettünk az ég, így napos és borús területek egyaránt előfordulhatnak. Csapadékra nem kell készülnünk, de helyenként hószállingózás és hózáporok boldogíthatják a hét utolsó munkanapját A Dunántúlon és az ország északkeleti részén erős szelet tapasztalhatunk. Az éjszakai órákban bizonyos területeken akár -10 fok is lehet, nappal pedig -2 és +3 fok valószínű.

Szombaton nagyrészt napos időre készülhetünk, csak kisebb felhők vonulhatnak át az égen. A Tiszántúlon azonban borús lesz az idő, de, csapadékra nem kell készülnünk, csupán legfeljebb hószállingózásra. A légmozgás élénk lesz, de a nappali hőmérséklet emelkedik, és akár +5 fok is lehet – írja a Süssfelnap időjárás előrejelző oldal.

Vasárnap változóan felhős lesz az ég, hószállingózásra és hózáporra bárhol számíthatunk. Helyenként megélénkül a szél. Az éjszakai hőmérséklet -8 és -1 fok között lesz, nappal pedig akár +7 fokig is melegedhet a levegő.

A jövő hét elején nappal továbbra is maradnak a pluszok, a hét közepén pedig 9 fokig is emelkedhet a hőmérséklet a nappali órákban.

Nyitókép forrása: Pixabay