Barion Pixel Jönnek a mínuszok! – Coloré

Jönnek a mínuszok!

2022. 11. 10.

Az ősz sokáig kegyes volt hozzánk, de lassanként beköszönt a tél, amit az első mínuszok megjelenése jelez.

Pénteken helyenként ködös idő várható, és a gyengén felhős ég lesz a jellemző. Csapadékra nem kell készülnünk, és a szél is gyenge marad. A reggeli hőmérséklet 1 fokig is lemehet, napközben pedig 12-16 fokkal számolhatunk.

Szombaton reggel az ország több pontján számolhatunk köddel, ám ez napközben felszakadozik. Borús idő várható, de némi napsütésre is van esély. Esernyőt nem kell bekészíteni, hőmérséklet viszont nem lesz ilyen baráti: a reggeli órákban akár mínusz 1 fokot is mérhetünk, de a melegebb területeken 8 fok is lehet. A nappali hőmérséklet 10-15 fok között alakul.

Vasárnap reggel is ködös időre ébredünk, ami helyenként napközben is megmaradhat. A szél nem lesz jelentős. A reggeli hőmérséklet -1 és 6 fok között alakul, délután pedig legfeljebb 14 fokra mehet fel a hőmérséklet.

Hétfőn sem várható csapadék, de esőszitálás előfordulhat. A Süssfelnap időjárás előrejelző oldal információi szerint a Kisalföldön megélénkül a szél, de az ország többi részén mérsékelt lesz a légmozgás. A legalacsonyabb hőmérséklet -1 fok körül alakul, míg nappal a legmagasabb 13 fok lesz.

Nyitókép forrása: Shutterstock / Puzzlepix