Barion Pixel Játszadozni fog velünk az időjárás – Coloré

Játszadozni fog velünk az időjárás

2023. 03. 09.

Drasztikusan változik az utóbbi napok hidegebb időjárása: télből a tavaszba, majd vissza!

Pénteken reggel valamelyest felhős lesz felettünk az ég, és helyenként záporokra is számíthatunk. A hőmérséklet a hajnali órákban -2 és +8 fok között alakul. Napközben sokat láthatjuk a napsugarakat, de helyenként megnövekedhet a felhőzet, s itt-ott záporok és zivatarok várhatóak. A déli szél erősen fog fújni, ám ennek ellenére a hőmérséklet kimagasló lesz a maga 14 és 21 fokával – írja a Süssfelnap időjárás előrejelző oldal.

Szombaton hidegfront váltja a tavaszt, a hűvösebb időt pedig viharos szél kíséri. Zápor csupán az északkeleti országrészben várható, egyébként a felhős és a napos órák fognak váltakozni. A nappali hőmérséklet csupán 4-9 fok lesz, így a migrénre hajlamosak fejfájást tapasztalhatnak.

Vasárnap napsütésre ébredhetünk, ami a nap során is kitart. A szél erős marad, hajnalban pedig fagyokra is számíthatunk, délután pedig 4-9 fokos hőmérsékletre készüljünk!

Hétfőn felhős lesz az ég, de csapadék nem várható. A hőmérséklet ismét a tavaszt idézi, ugyanis 14 fokig is melegedhet a levegő.

Nyitókép forrása: Shutterstock / Puzzlepix