Barion Pixel Ilyen lesz az idő anyák napján – Napsütés és eső köszönti az édesanyákat – Coloré

Ilyen lesz az idő anyák napján – Napsütés és eső köszönti az édesanyákat

2024. 05. 03.

Anyák napján igazi, tavaszi idő vár ránk, ezért tervezzünk bel- vagy kültéri programot, bizonyosan mindenképpen jól járunk!

Ma keveseket ébresztettek a napsugarak, mert az ország nagy részén borult az ég, ami napközben sem fog változni. A Dunántúlon élők több helyen számíthatnak esőre, de az ország más részein lakók is jobb, ha bekészítik az esernyőket. A szél viharos lehet, de a szerencsésebb tájakon akár 27 fok is lehet, míg sokaknak csupán 15 fokkal kell beérniük.

Szombaton napos, enyhén felhős időre készülhetünk. Helyenként zápor vagy zivatar alakulhat ki, és erős széllökések is kísérhetik az esőt. A hőmérséklet a hajnali órákban 8 és 15 fok között lesz, nappal pedig 21-27 fokot mérhetünk – írja a Süssfelnap időjárás előrejelző oldal.

Vasárnap, anyák napján sokat fog sütni a nap, de helyenként készülnünk kell záporokra és zivatarokra. A szél megélénkül, de a hőmérséklet ezt nem bánja, mert nappal a szombatihoz hasonló számokat láthatunk a hőmérőn.

Jövő hét elején folytatódik a napos idő, és bár helyenként megjelennek felhők az égen, kellemes tavaszi időnek örülhetünk.

Nyitókép forrása: Getty Images