Így lehetsz spirituálisabb 2021-ben

Kristályok, oltárok és istennők. Csodálatos szakértőink megosztanak néhány tanácsot, hogy minden kezdőt felkészítsenek a lelki újévre.

2021 varázslatos év! A rezgések megerősítik a pozitív változásokat, átalakulásokat, és megteremtenek mindent, amire vágyhatsz.

1 Fogalmazd meg, mit szeretnél bevonzani és megkapni, de már úgy, mintha a tiéd lenne, és hálás vagy érte. Például: nagyon boldog vagyok, hogy megtaláltam a lelki társam, vagy annyira boldog vagyok, hogy egészséges lehetek.

2 Vizualizáld a kívánságaid, de úgy, mintha már megtörténtek volna. Légy kreatív a részleteket illetően. Használd minden érzékszerved, foglald le őket apróságokkal. Amikor elkészültél, mosolyogj, ez jó hormonokat szabadít fel, megerősíti a manifesztációs energiáid, és külsőleg is ragyogni fogsz.

3 Légy szinkronban a sikereid vibrálásával, és azok megerősítéseivel. Szerezz be néhány kristályt is. Mantrázz szívből jövő megerősítéseket, mint „Egy mágnes vagyok a….” ide helyezd be, amit szeretnél. Ekkor csúsztasd a kristályt a zsebedbe, citrint a bőségért, rózsakvarcot szerelemért. Minden alkalommal, amikor megérinted a kristályt, emlékezz, hogy érdemes vagy és értékes, és nemsokára minden megérkezik hozzád.

4 Bízz a megérzéseidben. Minden változásban segítségedre lesznek az angyalok, lelki vezetők, tanítók, tündérek, hogy mindig jókor legyél jó helyen.

Amikor spirituális ébredésünk van, tényleg „felébredünk”. Ez az ébredés akkor történik, amikor a lelked elkezd tágulni, emelkedni és fejlődni. Néha nagyon nehéznek érződik és sokszor megkérdőjelezed az egészet, és mindent, amit eddig hittél a világról. A kristályok nagyszerű eszközök, hogy fókuszban maradj és földhöz ragadt, és segít kapcsolódni a lelkedhez, mikor a személyes ébredésed zajlik.

Számos hasznos kristály segíthet ebben az átmenetben. A láspis összekapcsolja a hangodat a harmadik szemeddel, ami segít kommunikálni a lelki ötleteid. A karneolion a mozgás és erő kristálya, ami erőssé tesz, és segít kiállni mindent az ébredés során.

A kvartz az én saját személyes lelki kövem. Sokszor „gyógyító mesternek” hívják, hiszen magába szívja a lelki energiákat, tárolja, majd kiengedi őket egy óriási energia flow-ban. A kvartz segít a spirtuális fejlődésben, tisztítja a lelket, engedi hogy nyitottabbá válj egy új gondolkodásmód felé.

Több ember megy át, lelki ébredésen, mint gondolnád. Gyakori gondolat, hogy az ébredést trauma követi, de sokszor úgy is emlegetik az eseményt, mint a „lélek sötét éjszakája”.  Az én két fő spirituális ébredésem szintén traumatikus élményekből ered, de ugyanakkor tartalmas beszélgetéseket követtek. Hiszem, hogy mindenkinek több ébredése lehet, de az aktuális rezgésszint fogja meghatározni, milyen szintre lépünk.

Kép forrása: pexels.com

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Mi szükséges a baba nyugodt alvásához és mi nem?