Barion Pixel Az öröm csodálatos dolog, amit másokkal is megoszthatunk… (X) – Coloré

Az öröm csodálatos dolog, amit másokkal is megoszthatunk… (X)

2022. 05. 09.

Életveszélyesen beteg gyermekek kívánságának teljesítése.

„Mi, a Csodalámpa Alapítvány csapatának tagjai azon dolgozunk az év minden napján, hogy a Magyarországon gyógykezelt, nagybeteg gyermekek életébe egy kis örömöt és boldogságot csempésszünk”.

Dalma, 18

Az alapítvány közel 4500 életveszélyesen beteg gyermeknek teljesítette már egy kívánságát. Ezzel segítve át őket a hosszan tartó betegségeken, hogy elfeledkezhessenek a kórházról, a kezelésekről. A teljesült kívánságok csodás élménye a gyermek életét örömtelibbé, s legalább átmenetileg gondtalanabbá tegye. Ezáltal pedig erősítse a gyermek és családja gyógyulásba vetett hitét, valamint reményét.

A 18 éves -Pro voluntaris díjas- alapítvány missziója 3 és 18 év közötti, életveszélyesen beteg gyermekek álmainak valóra váltása. Évente, országosan 230-300 beteg gyermek kívánságát teljesítik támogatóik és önkéntes kívánságteljesítő hálózatuk segítségével.

Reményt adnak a „képtelen, lehetetlen” kívánság megvalósulásának élményével…

Az „álomskála” végtelen, diszkópulttól dedikált könyvekig, világhírű művészekkel való találkozásoktól autógyári látogatásokig, meccsnézéstől csúszdákig és számítógépekig…

A teljesült kívánság kiváltotta öröm révén lelki, pszichológiai támogatást nyújtanak a gyermekeknek, szülőknek. Missziójuk az adománykultúra megteremtésében is élen jár.

Ha te is szeretnél adományoddal olyan célt szolgálni, amely egyszerre segíti az orvosok gyógyító munkáját, szolidaritásra, empátiára nevel, akkor támogasd adód 1%-ával a Csodalámpa Alapítványt, hogy eggyel több kívánság teljesülhessen!

Hiszen nincs nagyobb öröm az életben, mint látni egy gyógyuló kis ember mosolygós arcát.

Az Alapítvány munkájáról bővebben az alábbi oldalon olvasható:

www.csodalampa.hu