Különleges előétel Bernáth Józseftől: kevert saláta kajszival és sajttal (x)

Ha egy igazi könnyű, nyári fogásra vágytok a nagy melegben, próbáljátok ki az Európai Friss Csapat séfjének új kajszis receptjét!

Nagyon finom és egészséges! Az Európai Friss Csapat honlapján még több gyorsan elkészíthető, egyszerű receptet találtok, amelyek alapanyaga szintén friss hazai zöldség és gyümölcs! Kóstoljátok meg a szezon gyümölcseit, készítsétek el belőlük Bernáth József receptjeit, és éljétek át az ízek erejét!

kevert saláta rárgabarackkal

Ha pedig szeretnétek még több érdekességet megtudni a zöldségekről és a gyümölcsökről, kövessétek az Európai Friss Csapat közösségimédia-felületeit és a honlapot!

Kevert saláta grillezett sárgabarackkal, mozzarellával

Hozzávalók 2-4 főre

Elkészítési idő: kb. 30 perc

Hozzávalók: 

  • 20 g fehér balzsamecet krém
  • 25 g olívaolaj
  • 1 g finom só
  • 80 g mini mozzarella
  • 30 g darabolt mandula
  • 120 g sárgabarack
  • 8 g olívaolaj
  • frissen őrölt bors ízlés szerint
  • 2 fej szívsaláta
  • 2 g Maldon só

… tovább a recepthez!

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Ezeket kóstold meg, ha Szicíliában jársz!