Nagyon finom és egészséges! Az Európai Friss Csapat honlapján még több gyorsan elkészíthető, egyszerű receptet találtok, amelyek alapanyaga szintén friss hazai zöldség és gyümölcs! Kóstoljátok meg a szezon gyümölcseit, készítsétek el belőlük Bernáth József receptjeit, és éljétek át az ízek erejét!

Ha pedig szeretnétek még több érdekességet megtudni a zöldségekről és a gyümölcsökről, kövessétek az Európai Friss Csapat közösségimédia-felületeit és a honlapot!
Kevert saláta grillezett sárgabarackkal, mozzarellával
Hozzávalók 2-4 főre
Elkészítési idő: kb. 30 perc
Hozzávalók:
- 20 g fehér balzsamecet krém
- 25 g olívaolaj
- 1 g finom só
- 80 g mini mozzarella
- 30 g darabolt mandula
- 120 g sárgabarack
- 8 g olívaolaj
- frissen őrölt bors ízlés szerint
- 2 fej szívsaláta
- 2 g Maldon só