Jön a nyár, és vele a nyári koktélok, amik nemcsak hűsítőek, de rendkívül finomak is!
Skót málnás-mentolos cider
Hozzávalók:
-10 dkg friss málna
-6-8 friss mentalevél
-330 ml Somersby Málna&Lime
-1 dl málnaszörp
-jég
Elkészítés:
A szörpöt elosztom két pohár aljában, majd ugyanígy teszek a málnával és a mentával is. Ízlés szerint jeget szórok bele, és felöntöm a poharakat a ciderrel. Összekeverem, kissé összenyomkodom a málnadarabokat, és már fogyasztható is!
Málnás kígyóharapás
Hozzávalók:
-egy evőkanál málnaszörp
-egy teáskanál citromlé
-egy teáskanál vaníliaaroma
-150 ml Somersby Málna&Lime
Elkészítés:
A behűtött hozzávalókat összeöntöm, és azon nyomban fogyasztom.