Jön a nyár, és vele a nyári koktélok, amik nemcsak hűsítőek, de rendkívül finomak is!
Sangria alla cider
Hozzávalók:
-2 kisebb körte vékony szeletekre vágva
-2 kisebb alma vékony szeletekre vágva
-1 közepes citrom gerezdekre vágva
-egy marék gránátalmamag
-fél liter Somersby Málna&Lime
-120 ml whisky
-60 ml brandy
-350 ml prosecco
Elkészítés:
Egy kancsóba szórom a körte-, alma-, citrom- és gránátalmadarabokat, majd mehet rá a behűtött whisky, a brandy és a Somersby Málna&Lime. Hűtőbe teszem, majd közvetlenül kínálás előtt hozzáöntöm a proseccót. Amikor poharakba öntöm, ügyelek arra, hogy sok-sok gyümölcs jusson mindegyik pohárba. Fahéjrúddal és csillagánizzsal díszítem.
Málnás ciderwhisky
Hozzávalók:
-40 ml whisky
-10 ml málnapálinka vagy málnalikőr
-170 ml Somersby Málna&Lime
-vékonyra vágott almaszeletek
Elkészítés:
Egy pohár aljára jégkockákat teszek, majd hozzáöntöm a whiskyt, a pálinkát és a cidert. Elkeverem, majd az almadarabokkal ízesítem.