Jön a nyár, és vele a nyári koktélok, amik nemcsak hűsítőek, de rendkívül finomak is!
Vörös rózsa
Hozzávalók:
-2 dl Somersby Málna&Lime
-1 dl prosecco
-1 dl Somersby Eper&Lime
-gyümölcsök vegyesen (áfonya, málna, eper)
Elsőként összekeverem a Somersby Málna&Lime a proseccóval, majd mehet bele az Somersby Eper & Lime, és végül a gyümölcsök, valamint némi jég. Kakukkfűvel ízesíthetjük és díszíthetjük a koktélunkat.
Málnacideres puncs
Hozzávalók:
-3 alma szeletekre vágva
-3 liter Somersby Málna&Lime
-1 liter körtelé
-3 dl vodka
-gyömbérízű szénsavas üdítő
-6 szegfűszeg
-3 rúd fahéj
Elkészítés:
Egy nagy tálba jeget teszek, ráöntöm a hozzávalókat, majd beleteszem a felvágott almadarabokat, és végül a fűszereket. Kicsit hagyom, hogy összeálljanak az ízek, és lehet is fogyasztani!