Zendaya elmondta, melyik bőrápolási rutinhoz ragaszkodik mindig és mindenkor

2022. 08. 06.

Zendaya nem csak fiatal korának köszönheti makulátlan bőrét és természetes megjelenését. Elárulta, hogy kimondottan szereti a bőrápolási rituálékat.

Zendaya színész, énekes, akit leginkább az Eufória című sorozatban nyújtott Emmy-díjas teljesítményéről és a Pókember franchise-ban játszott szerepéről ismerünk, ám érdemes azt is tudni, hogy 2019 óta a Lancôme márka nagykövete. Most a márka Idôle illatának arca.

Zendaya
Forrás: Northfoto

A fiatal tehetség sokszor erős sminket visel, imád extravagánsan megjelenni a vörös szőnyegen, de egyébként a természetes dolgokra esküszik, ezért is büszke szemöldökére.

“Soha nem hagyom ki a hidratáló krémet – úgy érzem, hogy az arcom csak úgy megrepedne nélküle. Ráadásul sosem alszom kisminkelve, mindig eltávolítom. Ez egy nagyon fontos szabály. De összességében is nagyon élvezem a bőrápolás folyamatát, már-már rögeszmésen ragaszkodom hozzá. Bár hajlamos vagyok megtartani a rutint, azon belül folyamatosan új termékeket próbálok ki, és élvezem az egész folyamatot, kikapcsol. Időnként más-más szérumot teszek bele a hidratálókrémbe, vagy terméket váltok. Szerintem jó, ha megváltoztatjuk időnként a bőrápolást, hogy ne szokjon hozzá túlságosan a bőrünk egy adott összetevőhöz. A termékeim mindig hatékonyabbnak tűnnek, miután egy kicsit elhagytam őket, és visszatérek hozzájuk.”

Zendaya arról is beszélt, hogy imádja dús szemöldökét. Mindig tart magánál korrektort, illetve valamilyen szemöldök ápolót, szemöldökceruzát és zselét, amivel formálja. Ő ahelyett, hogy megválna az apró szőrszálaktól, mesterévé vált annak, hogyan formázhatja, változtathatja az alakját, átlátszóságát stb.

Ahogy szemöldökénél, Zendaya a hajánál is szeret ragaszkodni a természetességhez, ha teheti nem nyúl hozzá hullámos fürtjeihez, őrzi és ápolja azokat.

Ez is érdekelhet:

Zendaya óriási titkot árult el az Eufória 3. évadával kapcsolatban

A szépséges színésznő már rendezőként is jegyzi az Eufória szériáját, pontosabban egy részt, illetve a másodikban is lett volt egy általa rendezett epizód, ám az meghiúsult. Ez azonban nem szegte a kedvét, mivel állítása szerint ezt a készülő harmadik évadban bepótolja. A most 25 éves tehetség sok kollégája szerint elképesztően ügyes a rendezésben, ezért senki sem lepődne meg, ha pár év múlva már nagy mozifilmek is készülnének a neve alatt. Ha szeretnél többet tudni, akkor olvasd el a cikkünket!

Forrás: elle.com