Barion Pixel Az 5 legjobb természetes összetevő a bőrünk számára – Coloré

Az 5 legjobb természetes összetevő a bőrünk számára

2024. 06. 22.

A szépségipar csúcstechnológiás megoldásai mellett bőrproblémák esetén sokszor a legegyszerűbb ismeretekhez, természetes összetevőkhöz kell visszanyúlni.

Csodálatos dolgok állnak rendelkezésre, ha az ember szépülni, fiatalodni akar manapság. Csúcstechnológiás kozmetikai eszközök, terápiák, nem invazív plasztikai megoldások és persze különleges komponensű luxus termékek. Az ember mégis, mikor szembesül egy visszatérő bőrbajjal, gyakran kiderül, hogy a természet patikájában keresendő a gyógyír, és méregdrága dolgok helyett érdemes a nagymamát megkérdezni vagy az ősibb kultúrák ismeretanyagában búvárkodni.

természetes összetevő
Forrás: Getty Images

Egyre többen értik meg, milyen nagy jelentősége van az étkezésnek, a tiszta táplálkozásnak, hiszen ennek bizony nyoma van a felszínen. És nemcsak belülről, de kívülről is érdemes az egyszerű, tiszta megoldásokat, természetes összetevőket preferálni.

Kókuszolaj

Hidratáló, gyulladáscsökkentő, bőrre, hajra egyaránt hatásos az extra szűz kókuszzsír. A szobahőmérsékleten kissé folyékony elixír bőrcsillapító, gyulladásgátló és védi is a bőrt amellett, hogy táplálja.

/divat/szepseg/termeszetes-osszetevo-bornek/