6+1 tavaszi körömtrend, amivel biztosan ki fogsz tűnni

2023. 04. 07.

Húsvétkor a hangulattól a dekorációig minden élénk, így ez a tökéletes alkalom a legmenőbb körömtrendek kipróbálására is.

A húsvét a tojásdíszítés, a csokoládéevés, a vendégvárás és a családdal töltött idő örömteli hétvégéje, kellemesen napos, langyos időben. Ha a tél végéhez közeledve megfelelően hidratáljuk kezeinket, következő lépésként elleshetünk néhány igazán jópofa, vidám, és az ünnephez illő körömtrendeket.

Confetti Delight

Akár egy csokitojás cukorszórással. A minimalista dizájn babarózsaszín alapot tartalmaz, kivéve egyetlen pasztellsárga alapú körömmel kézfejenként. A sárga alapra sokszínű, cukorszerű szórványokat készítünk. Apró kis művészeti ecset szükséges ennek a körömtrendnek a kialakításához.

Cuki répás

Remek lehetőség a karotta szín, vagyis a répasárga alkalmazása, többféle módon. Készíthetünk vele francia hegyeket, apró répaformát, nyuszifigurát. Ez a manikűr igényel némi kreativitást, de a sokféle kialakítása ellenére mégis egységes hatást ad.

Virágos francia

Tavaszi hangulat érhető el, viszonylag könnyedén. Egy szimpla francia manikűrre alkossunk apró, színes virágmintákat. Pöttyöző ecsettel könnyedén elkészíthető.

Neon nyuszifülek

Egy egyszerű, pasztell árnyalatú alapon rendkívül menő hatást nyújt, ha valamilyen neon színnel (ami passzol az alaphoz) nyuszifüleket alakítunk ki.

Finom káosz

Egy színtelen alapra vegyes árnyalatú, színes kacskaringós, hullámos formákat hozunk létre. Nem kell hozzá túl nagy kézügyesség sem, és nem gond, ha semmi sem szimmetrikus vagy egyforma, hiszen pont ez benne a lényeg.

Levendula köd

Nem csak Taylor Swift dalában jó választás. Egy nagyon finom, rózsaszín alapot készítsünk. Erre levendula lila, szívecskés dizájnt alakítsunk ki, melynek a szélei homályosak.

Fürjtojás körmök

Legyen az alapunk rózsaszínes-levendulás-kékes, akár átmenetes szín. Ezt nagyon apró, sötét pöttyökkel lássuk el, pont úgy, ahogyan egy fürjtojáson látszódnak.

Forrás: Allure

Borítókép forrása: Pexels