Barion Pixel Sejtfiatalítás a Kleanthoussal (x) – Coloré

Sejtfiatalítás a Kleanthoussal (x)

2023. 05. 05.

A bőrápolás és a fiatalság megőrzése mindig is központi kérdés volt a divat- és szépségiparban. Az évek során számos technika és termék állt rendelkezésre az öregedés jeleinek kezelésére és a bőr megújítására. Mára már megkerülhetetlen szereplőjévé váltak a KLEANTHOUS kezelések az anti-aging bőrápolás és az orvos-kozmetikai piac szereplői között.

Kleanthous c.s.m. molekulák – A sejtfiatalítás és anti-aging alapja 

Bár fantasztikus, ha valakinek megvan az egyéni bőrtípusához, évszakhoz és korához igazított szépségápolási rutinja, néha mégis jó, ha felfedezünk valami újat. Tapasztald meg, milyen élmény, amikor az ember a természet csodálatos összetevőire bízza a bőrének ápolását és ismerkedj meg a Kleanthous fantasztikus bőrfiatalító hatásával.

Dr. Kleanthous professzor úttörő kutatásokat folytatott a bőrápolás és öregedésgátlás területén, melynek során felfedezte és összeállította a cell supporting molekulák (c.s.m. molekulák) különleges kombinációját, melyek a sejt közötti információ szállításért felelős apró peptidek. Ezek a molekulák támogatják a bőr természetes regenerálódását, javítják annak minőségét és lassítják az öregedés jeleinek megjelenését, így ideálisak a bőr öregedésének lassítására és egészségének visszaállítására, kortól és nemtől függetlenül.

Biológiailag 5-7 év fiatalodás

A KLEANTHOUS kezelések közül a Sono Beauty Lifting kúra a vendégek kedvence, mert az arc mellett a nyakat, a dekoltázst és a kézfejeket is kezelik. A kezelés egyik legnagyobb előnye, hogy teljesen tű nélküli és fájdalommentes kezelés, sőt igazán kellemes élményt nyújt és miközben a bőrünk megfiatalodik, addig lehetőségünk nyílik a stressz oldására és a teljes kikapcsolódásra. A kezelések fiatalodni vágyó hölgyek és férfiak számára egyaránt ajánlott, korosztálytól függetlenül. A kezelés hatása azonnal észrevehető az első alkalom után, a bőr állapota pedig a kúra után még hónapokig tovább javul, így akár egy évig is megőrzi bőrünk fiatalos ragyogását.