Barion Pixel A 37 éves Megan Fox szépségtanácsadója ezekkel a koffeines tapaszokkal revitalizálja a sztár szemét – Coloré

A 37 éves Megan Fox szépségtanácsadója ezekkel a koffeines tapaszokkal revitalizálja a sztár szemét

2023. 07. 14.

Sokan irigykednek Megan Fox külsejére, aki 37 évesen, három gyermek után lélegzetelállítóan néz ki.

Megan Fox a húszas éveiben nem volt ilyen káprázatos, mint most, közel a 40-hez. A dögös színésznő, aki nemrég távolíttatta el exférje nevét viselő tetkóját, rengeteget tesz azért, hogy makulátlan szépségét megőrizze. Sajnos, saját bevallása szerint is testképzavara van, így rengetege edz és tudatosan étkezik, hogy azt lássa a tükörben, amit szeretne. Vannak azonban apróbb szépségpraktikák is, amit eltanulhatunk tőle.

Megan Fox
Forrás: Northfoto

Megan Fox esztétikusa, Mindi Walters még az előtt felkészíti a sztár arcát, hogy az a sminkszékbe ülne. Walters elmondása szerint, aki Foxszal dolgozott a Vanity Fair Oscar after party-jára való felkészülésben, a Peace Out’s Puffy Eyes nevű koffeines tapaszokat használják a szem alatti foltok és táskák eltüntetésére. A szemmaszkok páronként körülbelül 4 dollárba kerülnek, és valósággal felragyog tőlük az arc, megnyugtatják, hidratálják és ragyogóvá teszik a szem alatti területet. A vásárlók azt mondják, hogy a kezelés nyolc óra boldog alvás látszatát kelti.

Megan Fox
Forrás: Alberto Tamargo/Getty Images

A Peace Out szem alatti tapaszok koffeint tartalmaznak. Hasonlóan ahhoz, ahogy egy csésze kávé felébreszt, a szem alatti bőrápoló koffein is “ébreszti” a bőrt, eltünteti a duzzanatot és világosítja a sötét karikákat. Hűsítő-frissítő érzetet keltenek, csökkentik a duzzanatot és feszesítik a szem alatti területet. Niacinamid tartalma pedig még a ráncok ellen is hatást fejt ki, sőt a bőrpír ellen is hat, ezért Megan Fox teljesen oda van értük.

Forrás: Instyle
Borítókép forrása: Axelle/Getty Images