Barion Pixel Luxusérzet és bársonyos hidratálás. Kipróbáltam a MARIA GALLAND PARIS bőrfeszesítő csodakrémjét (x) – Coloré

Luxusérzet és bársonyos hidratálás. Kipróbáltam a MARIA GALLAND PARIS bőrfeszesítő csodakrémjét (x)

2024. 06. 04.

A Maria Galland egy világszerte elismert francia professzionális kozmetikai márka több mint 60 év bőrápolási szakértelemmel, ami személyre szabott megoldásokat kínál már a bőröregedés első jeleitől kezdődően. A márka a szépségápolás ínyenceit szólítja meg, azokat, akik a prémium minőséget és a gyorsan látható eredményeket keresik.

Madame Galland, a szenvedélyes és víziókkal teli táncművész alkotta meg a prémium kozmetikai márkát még a 60-as években. A több mint fél évszázados hagyományok pedig lehetővé teszik, hogy a Maria Galland Paris termékei kimagasló eredményeket érjenek el a bőröregedés elleni küzdelemben. A márka alapítója az individuális bőrápolásban hitt, ezért minden egyes terméküket személyre szabott igények alapján alkottak meg. A 660 LIFT’EXPERT-etpéldául azért hozták létre, hogy egyedülálló megoldást kínáljon az anti-aging és bőrfeszesítés terén és hatékonyan felvegye a küzdelmet a bőröregedés első jelei ellen.

2
fotó: Vida Dóra

Kipróbáltam a Maria Galland csodakrémjét: a 660 LIFT’EXPERT-et, ami tényleg csodát tett a bőrömmel! Már a húszas éveim elejétől különös figyelmet fordítottam a bőrápolásra, hiszen tudom, hogy a megfelelő termékek kiválasztása mennyire fontos a bőröm egészségének és szépségének megőrzése érdekében. Amikor lehetőségem nyílt kipróbálni a Maria Galland 660 LIFT’EXPERT csodakrémjét, izgatottan vágtam bele az új rutinba. Az első benyomásom már a termék kicsomagolásánál kezdődött: elegáns és luxus érzetet keltett, amely azonnal meggyőzött arról, hogy különleges élményben lesz részem. Az illata kellemesen finom, nem tolakodó, ami számomra fontos, mert a túl erős illatok zavarnak a mindennapokban.

3

Már az első használat után érezhető volt a hatás. A krém állaga selymes és könnyed, gyorsan beszívódott a bőrömbe, nem hagyva zsíros érzetet maga után. Azonnal éreztem, hogy a bőröm feszesebb és simább lett. És a nap folyamán is megmaradt ez a kellemes érzés, ami különösen lenyűgözött, hiszen a legtöbb krém esetében ez a hatás csak rövid ideig tart. A Maria Galland Paris 660 LIFT’EXPERT krémje gyors eredményeket ígér. Ezeket a változásokat pedig már néhány használat után észrevettem a bőrömön, hiszen egyenletesebb lett, a finom ráncok látványosan halványodtak.

Jégbor és peptidek

A rutin sem bonyolult. A 660 LIFT’EXPERT-et reggel és este kell használni az arc, nyak és dekoltázs területén. A termék egyik alap összetevője a jégbor kivonat, melynek segítségével a bőr feszesebbé válik, emellett anti-aging peptideket is tartalmaz, amik fokozzák a bőr természetes kollagén termelését a bőr rugalmasságának javítása érdekében. A máriatövis kivonat, Tokoferol, Lecitin, Dipeptid és Hyaluronsav  pedig megelőzik a bőr öregedésének további jeleit. Összességében a Maria Galland 660 LIFT’EXPERT csodakrémje igazi kincs lett a bőrápolási rutinomban. Nemcsak a bőröm szépségét, de az önbizalmamat is növelte.

1
fotó: Vida Dóra