Barion Pixel Kim Kardashian felfedi a felnőttkori pattanások elleni titkos küzdelmét – Coloré

Kim Kardashian felfedi a felnőttkori pattanások elleni titkos küzdelmét

2023. 10. 07.

Kim Kardashian megalkotta a SKKN bőrápolási brandet, de még így sem mindig makulátlan a bőre.

A 42 éves Kim Kardashian arról mesélt egy friss interjúban, hogy felnőttkori pattanásokkal küzd, és azt mondja, a legtöbb ember nem veszi észre, mert nagyon jól smink alatt tartja a hibákat.

Tele lettem pattanásokkal a válásomkor, megrohamozták a bőrömet. És én dokumentáltam mindent. Azt hiszem, ha az emberek látnák, nagyon megdöbbennének, ha megtudnák, hogy nekem is volt ilyen élményem. Soha nem gondoltam, hogy majd a negyvenes éveimben kell ezt a küzdelmet lefolytatnom.

A pattanások leküzdésére elkezdett kísérletezni különböző termékekkel, és összetevőkkel, amelyeket végül be is épített luxus bőrápoló márkájába, az SKKN by Kimbe.

Kim Kardashian
Forrás: Northfoto

A The Kardashians sztárja azt is elárulta, hogy bőre érzékenyebb lett az évek során, és nagyon keményen dolgozott azon, hogy megtalálja a pattanások okát. Gyanakodott a bőrápoló olajokra, de végül ez alaptalan volt. Aztán úgy vélte, a hormonális változások és az étkezési szokásainak változtatása is előidézi az egyensúly felborulását, a tudatos és a szervezeti stressz okozza a pattanások feltűnését.

Kim Kardashian az anyjától, Kris Jennertől sajnos a pikkelysömörre való hajlamot is örökölte, így az aknék mellett időszakosan ezzel is küzd, de ennek nem találta meg a konkrétabb okát, minthogy örökölt, autoimmun folyamat.

Kim Kardashian
Forrás: Northfoto

Hiába sikeres és gazdag, Kim is megküzd az átlag emberek problémáival, és bőre sosem lesz teljesen tünetmentes, de tovább dolgozik azon, hogy a SKKN termékei fejlődjenek és megoldást kínáljanak a hasonló embereknek.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Northfoto
/divat/szepseg/kim-kardashian-acne/